Coronamaatregelen vanaf 13 November

De nieuwe corona maatregelen hebben weer behoorlijk invloed op onze club en we moeten helaas weer een flinke stap terug doen op de weg naar de volledige vrijheid!  De geplande feestavond op 27 november kan zeker niet doorgaan. Op dit moment is het ook nog niet zeker of de andere geplande evenementen, het Kerst Gala op 11 december en de Kerst-Inn op 18 december wel door kunnen gaan. Dat zal helemaal afhangen van de ontwikkeling van de corona epidemie. Voorlopig gaan we wel door met de voorbereiding, maar de onzekerheid over het al of niet doorgaan blijft. Ook zal duidelijk zijn dat de kantine in ieder geval de komende drie weken ’s avonds gesloten moet blijven.

Publiek bij wedstrijden en trainingen is de komende weken niet toegestaan. Dit geldt voor wedstrijden van spelers van alle leeftijden. Alleen de trainers en begeleiders (vlaggers) mogen bij de wedstrijden zijn.  Voor de bezoekende vereniging geldt dat in totaal maximaal 3 begeleiders/trainers worden toegestaan per team.

Op zaterdag is er nog wel een beperkte mogelijkheid om elkaar te ontmoeten in de kantine en/of op het terras. Voorwaarde is wel dat iedereen die de kantine in wil of het terras op wil in het bezit is van een geldige QR-code. In de kantine en op het terras MOET iedereen zitten! De kantine gaat 1,5 uur na afloop van de laatste thuiswedstrijd dicht. Mocht blijken dat de regels (zitten) niet te handhaven zijn, gaat de kantine zelfs eerder dicht. Dit heeft u zelf in de hand.

We moeten het bezit van de QR-code en het zitten in de kantine helaas streng handhaven. Als iedereen meewerkt en zich aan de regels houdt, kunnen we elkaar toch nog blijven ontmoeten. We vragen heel dringend op begrip en medewerking. Het zal de komende weken weer anders dan normaal zijn en wellicht dat u af en toe om moet lopen om naar de jeugdbestuurskamer te komen of om de ballen van uw team te halen. Begrijp dan wel dat dit alles niet iets wat het bestuur bedacht heeft, maar dat we zo goed mogelijk de maatregelen moeten uitvoeren.

Later deze week zullen we mogelijk nog met nadere informatie komen over hoe alles zaterdag georganiseerd gaat worden!

Bedenk wel dat u ook uw bijdrage kan leveren aan de bestrijding van de corona epidemie. Werk mee en houdt u aan de regels. Alleen dan kunnen we de kortste weg nemen naar een normale zaterdag!

Namens het bestuur,

Kees de Lange