Coronamaatregelen voor zaterdag 27 november

Op het moment dat ik dit schrijf is de aangekondigde persconferentie op vrijdag 26 november nog niet geweest. Alles wat we bedacht hebben voor zaterdag 27 november is dus nog onder voorbehoud. Het valt zeker niet uit te sluiten dat de nieuwe maatregelen ons gaan raken, maar of dat zaterdag al ingaat is onbekend. Uitgaande van de huidige situatie, kunnen we het volgende zeggen over de komende dagen en weken.

De geplande feestavond op 27 november gaat niet door. Of het Kerst gala op 11 december en de Kerst-Inn op 18 december wel door kunnen gaan is verre van zeker. Onze inschatting is dat ze helaas ook niet door zullen gaan. Komende weken zullen we u daarover berichten. De kantine blijft voorlopig ‘s avonds gesloten.

Zaterdag zijn de kantine en het terras wel open, maar alleen toegankelijk met een geldige QR-code en voor zowel kantine als terras geldt dat zitten verplicht is! We zullen zowel op de QR-code als het “zitten” controleren en daarop ook handhaven. Hiervoor is de inmiddels alom bekende professionele beveiliger weer aanwezig. De kantine wordt gesloten om 18.30 uur, hou daar alvast dus rekening mee.

Alle hekken tussen de velden en het terras worden afgesloten. Voor de begeleiders geldt dat via de kantine naar de jeugdbestuurskamer moet worden gelopen en dit geldt ook om de ballen voor de wedstrijd te pakken. Dit is vervelend, maar we vragen hiervoor uw begrip. Zonder het afsluiten van de hekken, kunnen we in de problemen komen.

Publiek bij wedstrijden en trainingen is niet toegestaan. Dit geldt voor wedstrijden van spelers van alle leeftijden. Alleen de trainers, begeleiders en scheidsrechter/grensrechters mogen bij de wedstrijden zijn.  Voor de bezoekende vereniging geldt dat in totaal maximaal 3 begeleiders/trainers worden toegestaan per team voor de onderbouw en vanaf JO13 geldt in totaal maximaal 5 personen aanwezig waaronder de begeleider/trainers. Teams met spelers van 18 jaar en ouder mogen alleen de kleedkamer in met een geldige QR-code, en dient dus de ingang bij de kantine te worden gebruikt.

Als er meer nieuws is zullen we daarover direct iets op de site plaatsen.

Afgelopen zaterdagen is alles vrij goed verlopen, mede door uw medewerking. Onze dank daarvoor en blijf bedenken dat wij het niet zelf bedacht hebben. De regels komen van de overheid en in het bestuur zijn er iedere week een aantal mensen druk bezig met het implementeren van de regels en het daarbij voor u zo goed mogelijk te regelen.

Wij wensen iedereen een sportieve zaterdag!

Namens het bestuur,

Kees de Lange