Coronamaatregelen zaterdag 4 december

De KNVB heeft deze week besloten om alle wedstrijden in de A-categorie af te gelasten. Het kan wel mogelijk zijn dat in deze categorie een inhaalwedstrijd wordt gepland. De wedstrijden in de B-categorie gaan wel door. Door het slechte weer is de kans groot dat de natuurgrasvelden afgekeurd gaan worden. Ook mogelijke corona problemen in (jeugd-)teams kunnen tot afgelastingen leiden. Hou dus het wijdstrijdprogramma goed in de gaten om te weten of uw wedstrijd of de wedstrijd van uw kinderen wel doorgaat of een andere aanvangstijd heeft gekregen.

Op basis van de nieuwe maatregelen hebben we het volgende moeten besluiten:

 • De kantine is geopend tot 16.30 uur, we hebben daarna nog tijd om op te ruimen en schoon te maken om vervolgens om 17.00 uur het licht uit te doen.
 • Het terras behoord bij de kantine en is alleen toegankelijk vanuit de kantine. Alle hekken vanaf het veld naar het terras gaan weer op slot.
 • In de kantine en op het terras, zijn de regels weer aangescherpt;
  • Toegang met geldige QR-code
  • Zitten op 1,5 meter afstand
  • Mondkapje verplicht, als u zit mag het af
 • Teams en scheidsrechters die de laatste wedstrijden spelen en fluiten kunnen nog douchen in de kleedkamer, maar na het douchen is alles gesloten. Hapje en drankje de volgende keer.
 • Toegang tot de kleedkamers voor spelers van 18 jaar en ouder, alleen met geldige QR-code.

Publiek is bij wedstrijden en trainingen is niet toegestaan. Dit geldt voor wedstrijden van spelers van alle leeftijden. Alleen de trainers, begeleiders en scheidsrechter/grensrechters mogen bij de wedstrijden zijn. Voor de bezoekende vereniging geldt dat in totaal maximaal 3 begeleiders/trainers worden toegestaan per team voor de onderbouw en vanaf JO13 geldt in totaal maximaal 5 personen aanwezig waaronder de begeleider/trainers.

Als teams willen trainen, of vriendschappelijk willen spelen, kan dat maar alleen in overleg met en met toestemming van het wedstrijdsecretariaat. Alleen daar kan bekeken worden of er een veld en kleedkamers beschikbaar zijn. De competitiewedstrijden gaan te allen tijde voor.

Echt leuk is dit allemaal weer niet en wij, het bestuur, zouden het ook graag anders zien. We hopen dat u begrijpt dat wij dit allemaal niet bedacht hebben, maar dat we de regels van de overheid uit moeten voeren. We gaan uit van uw medewerking. Als iedereen meewerkt en dan niet alleen op de club, maar ook daarbuiten kunnen we elkaar weer snel op een normale manier ontmoeten in de kantine en kan er weer snel normaal getraind en gevoetbald worden.

Als er meer nieuws is zullen we daarover direct iets op de website plaatsen.

Wij wensen iedereen een sportieve zaterdag een goed weekend en blijf negatief!

Namens het bestuur,

Kees de Lange