Coronaprotocol Ter Leede voor trainingen

Hierbij een update vanuit de Jeugdcommissie.  Wij zijn bijna klaar om de trainingen te kunnen hervatten!!

Waar staan we nu?

Zoals eerder geïnformeerd moeten wij een protocol opstellen. Dit protocol is opgesteld en ligt nu bij de gemeente.  Als wij hierop een akkoord hebben dan is een belangrijke stap genomen.

Voor het trainingsschema kunnen wij alvast meegeven dat zoveel mogelijk wordt aangesloten bij de vaste trainingstijden en velden. Hierop geldt dat voor de oudere jeugd een kleine aanpassing kan voorkomen omdat dit te maken heeft met de maximale veldbezetting.   Het trainingsschema zullen wij op de site plaatsen en ook via de trainers delen.

Er is morgen overleg om diverse aanpassingen door te voeren op ons sportpark.  Het uitgangspunt wordt dat er eenrichtingsverkeer ontstaat zodat spelers de gebruikelijke afstand van 1.5 meter kunnen aanhouden.  Alvast het dringende verzoek om maximaal 5- 10 minuten voorafgaand aan de training bij het hek te verzamelen.  De trainer zal een belangrijke rol spelen bij de verdere begeleiding.

Het protocol wordt morgen op de site geplaatst en tevens gedeeld via de app groepen.  Wij doen hierbij een beroep op de ouders om dit protocol met uw zoon of dochter door te nemen. Dit voorkomt mogelijke onduidelijkheden en maakt het veilig voetballen op de club mogelijk.

Tot slot….wanneer gaan we beginnen……wij proberen alles zo snel mogelijk klaar te krijgen zodat uiterlijk volgende week – of waar mogelijk eerder-  met de trainingen kan worden gestart.   Wij begrijpen hoe graag iedereen terug op het veld wil staan dus delen direct een update als alles rond is!

Met een sportieve groet,

JeugdCommissie vv Ter Leede

KNVB Corona Protocollen:

knvb-amateurvoetbal-jeugdprotocol-ouders

knvb-amateurvoetbal-jeugdprotocol–spelers