Crowdfunding tijdens het Easter Open

Ter Leede zal met een crowdfunding tijdens het Easter Open de dierenbescherming steunen.

Het leek ons mooi om nu te kiezen voor een ander goed doel dan de goede doelen die de afgelopen maanden in beeld geweest zijn. De keuze is hierbij gevallen op de dierenbescherming.

Deze vrijwilligersorganisatie neemt een belangrijke plaats in bij het verzorgen en redden van dieren in Nederland. De dierenbescherming heeft onder andere dierenambulances en daar zijn op dit moment een aantal aan vervanging toe en het aantal dierenambulances moet uitgebreid worden. De ambulances rukken maar liefst zo’n 70.000 keer per jaar uit.

Voor ons een mooi doel om te steunen!

In de kantine zullen op een aantal plaatsen inzamelboxen staan, waarin u uw donatie kunt achterlaten. Daarnaast zullen we vanuit de opbrengst van het Easter Open een vast bedrag doneren.

De dierenambulancemedewerkers zijn dag en nacht in touw. Ze verlenen eerste hulp aan zieke, gewonde en zwervende dieren en vervoeren deze naar dierenarts of dierenopvang.

Jaarlijks redden de dierenambulances duizenden dieren. Dat zijn huisdieren zoals honden en katten, maar ook dieren in het wild zoals egels, vogels en hazen.

MET JOUW HULP KUNNEN De DIERENAMBULANCES BLIJVEN RIJDEN!

Om dieren in nood te blijven redden is jouw steun daarom heel hard nodig! Ze krijgen geen subsidie van de overheid, dus zijn ze volledig afhankelijk van iedereen die dieren een warm hart toedraagt. Help jij mee om de dierenambulances te vervangen?