Dankwoord Ter Ladies Cup – Winter Editie

Het was een geslaagd toernooi, dit hoor ik van iedereen die ik vandaag (zondag 26 januari) sprak op ons sportpark de Roodemolen. Iedereen, zonder exceptie was laaiend enthousiast over het aansprekende deelnemersveld, het vertoonde spel van alle teams en de organisatie.

En dat laatste was in handen van een groep mensen die keihard achter en voor de schermen hebben gewerkt om de eerste editie van de Ter Ladies Cup tot een succes te maken. Onze dank gaat uit naar iedereen die dit toernooi mogelijk maakte, iedereen die in de aanloop hiernaar en op de dag zelf heeft geholpen.

Zonder iemand te kort te doen, wil ik namens de vrouwenselectie onze speciale dank overbrengen aan Arjan Timmers de drijfkracht achter het toernooi voor zijn tomeloze inzet, het regelen en organiseren; aan Christel van Hoewijk en de scheidsrechters die de wedstrijden heel goed begeleiden; aan de vrouwen en mannen achter de bar die onze gasten met de bijbehorende Sassemse glimlach en vriendelijkheid bedienden; aan onze jeugdige meiden die ondanks de kou als mascotte bij de finale aanwezig waren; aan onze trouwe supporters die er vandaag met grote getalen waren en hopelijk van het spel genoten; uiteraard aan onze sponsoren die altijd achter de Ter Ladies staan; en uiteraard aan alle leden van de vrouwencomissie die dit idee omarmden en erin bleven geloven.

Tot in de volgende edities; want dit smaakt naar meer en die gaan er komen!

Hassan Azoum
– Hoofdtrainer Ter Leede Vrouwen
namens de gehele Vrouwenselectie en technische staf