De businessclub Ter Leede verwelkomt ING als nieuw lid

Vanuit de stichting Topvoetbal is de afdeling commerciële zaken blij samen te werken met de ING als nieuw Businessclub lid bij Ter Leede.

Miljoenen Nederlanders hebben een passie voor voetbal en zijn er wekelijks actief en passief mee bezig. Op het veld, langs de lijn, in de kantine. ING is sinds 1996 betrokken bij het Nederlandse voetbal als sponsor van de KNVB en het Nederlands elftal. Een duurzaam partnerschap van de KNVB en ING biedt een stabiele basis om het (amateur)voetbal in Nederland te organiseren, verder te ontwikkelen en vooruit te helpen. Het biedt een basis om voetbaldromen waar te maken.

De afdeling commerciële zaken van Ter Leede is dan ook uitermate blij en trots dat de ING Businessclubsponsor is geworden en op deze wijze ook Ter Leede wil ondersteunen.

Overweegt u van bank te wisselen of zijn er andere vragen van financiële aard. Ga op de club in gesprek met Bertus van Oostrum, Adviseur Kantoren of stap eens binnen voor een vrijblijvend advies op het kantoor van ING aan de Hortuslaan 4 in Sassenheim.