De JO11-3 gaat boksen als voorbereiding op het seizoen

Zaterdag 27 Augustus waren de jongens van de JO11-3 om 11u aanwezig in de kantine voor de aftrap van het nieuwe seizoen.

Om het seizoen goed te beginnen zijn er eerst met elkaar goede afspraken gemaakt en een aantal belangrijke regels met elkaar afgesproken. De belangrijkste regel stond bovenaan: plezier maken met elkaar!

Om de concurrentie in de 3e klasse dit jaar conditioneel af te troeven gingen we om 11.30u op weg naar LuckyGym in Leiden voor een boksclinic! Het was voor veel van de jongens de eerste keer dat ze een echte boksschool van binnen zagen met bokszakken aan het plafond en een heuse boksring waar wedstrijden worden gehouden.

Na een zeer intensieve training van ruim een uur kon iedereen de rest van de zaterdag thuis bijkomen en zondag van de spierpijn genieten. De jongens kregen een groot compliment van de bokstrainer dat hun inzet super was!

Hierbij ook de foto’s voor een kleine sfeerimpressie. Aankomende zaterdag om 8.30u de eerste wedstrijd van de competitie thuis tegen Oegstgeest JO11-2. Tot dan!

Groeten,

Daan en Stephan