De jongste jeugd haalt recordbedrag op voor Ter Leede

De jeugd tot en met J013 en M015 hebben dit jaar weer heel erg hun best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen voor Ter Leede. Fanatiek zijn ze langs de deuren gegaan met hun lotenboekje, maar ook online is er heel veel verkocht. Ik ben gewoon een beetje stil van het eindbedrag.

Lotenkopers bedankt

Hoe gaaf is het dat we ons zo verbonden voelen met de club dat iedereen zijn steentje bijdraagt om geld om te halen voor de jeugd. Naast de kinderen wil ik ook alle spelers, supporters en sponsors, maar natuurlijk ook alle familie, vrienden, buurtbewoners bedanken dat jullie loten hebben gekocht.

Geluidsinstallatie

De wens van de activiteitencommissie komt uit om een nieuwe geluidsinstallatie inclusief boxen aan te kunnen schaffen. Een installatie die voldoet aan deze tijd, zodat wij de sfeer er goed in kunnen brengen. We hebben ook nog geld over om extra te besteden aan de voetbalvakantieweek en wie weet nog andere activiteiten.

Lotenverkopers 

Ik wil alle kinderen die namens Ter Leede loten heeft verkocht heel erg bedanken.voor jouw inzet. Jullie zijn allemaal kanjers voor mij. Degene die meer dan 20 loten hebben verkocht krijgen vanuit de Grote Clubactie een voucher voor korting op diverse activiteiten.

Daarnaast zullen wij de Top 3 verkopers nog in het zonnetje zetten. Dat volgt later nog.

Ik ben ongelofelijk trots op mijn cluppie en de samenhorigheid die wij met elkaar hebben. Ondanks dat Corona voor diverse spelers weer roet in het eten gooit, slaan we ons ook weer door deze situatie heen. Samen staan we sterk.

Een trotse clubcoördinator Grote Clubactie