DE PEN IS IN HANDEN VAN: Fedde Knetsch!

Fedde is ons jongste lid en komt uit een echte Ter Leede familie en, heel leuk, familie van ons oudste lid.

Beste Ter Leede leden,

De zaterdag voor Koningsdag werden wij als ouders van Fedde gebeld door de voorzitter van Ter Leede met de vraag of wij een stukje wilde schrijven namens Fedde. De voorzitter vertelde ons dat “de Pen” door Jan de Vries als oudste lid van Ter Leede aan het jongste Lid was doorgegeven. Na enig speurwerk kwam Fedde uit de bus als jongste Lid van de vereniging. Het toeval wil dat de Pen in de familie blijft, omdat Jan het jongere broertje is van Fedde zijn overgrootoma. De vierde generatie dus.

Toen wij Fedde vertelden dat de voorzitter van Ter Leede had gebeld, was hij blij verrast.

Toen we hem uitgelegd hadden wat een voorzitter is en wat de bedoeling is, wilde Fedde graag meedoen

 

                                       Fedde met zijn grote broer

 

Fedde is begonnen met voetbal, zoals velen van onze leden bij Clubicoon Jaap in de ukken gevolgd door de euroleague. 

Sinds dit seizoen is Fedde, die op 24 December 7 is geworden, lid en speelt hij in de JO8-1 onder leiding van drie enthousiaste trainers/begeleiders. Waar het team in het begin de nodige moeite had met het niveau, gingen ze na de herindeling mede door het sterk verbeterde spel ook de nodige potjes winnen, met voor Fedde zelf als hoogtepunt 2 hattricks in de 14-3 overwinning op Rijnsburgse Boys. 

De huidige situatie is dan ook frustrerend en Fedde hoopt snel weer met z’n maatjes op het veld te staan. Dit omdat hij het Flessen voetbal, wat hij de laatste weken met zijn broer, papa en mama bij de Roodemolen op de parkeerplaats heeft gespeeld, ook wel een beetje zat is.

Fedde vindt de voetbalvakantie week het allerleukst bij Ter Leede en hoopt hij dan ook dat deze dit jaar toch door kan gaan. Verder hoopt hij dat hij iedereen weer snel op de club tegenkomt.

Aangezien het vrouwenvoetbal meer dan ooit in de picture staat en Ter Leede hierin een lange en rijke historie heeft, wil Fedde de Pen graag doorgeven aan de eerste Ter Leede vrouw die voor Oranje uitkwam. Marion van der Ploeg.