De pen is in handen van Noa Vonk

Ik ben Noa Vonk, ben 17 jaar en kreeg de pen van Max!

Mijn vader voetbalde, mijn zus voetbalde en dus kom ik vanaf mijn geboorte al bij onze club Ter Leede. Niet zo gek dus dat ook ik begon met voetballen. Zoals ongeveer de hele club ben ik ook begonnen bij Jaap en Lien. Mijn vader vertelt nog wel eens dat ik in het begin soms het veld uit liep, ik geloof dat natuurlijk niet. Na Jaap kwam ik al snel in het team bij Rosa van Gool, nog steeds mijn beste vriendin. Tot en met de C heb ik in het vorige seizoen met Rosa tussen de jongens in de selectieteams gespeeld. Dit bracht bijzondere taferelen mee, soms kregen we als enige geen hand van de tegenpartij. Of voor de wedstrijd dachten ze al gewonnen te hebben van ons maar dat was voor ons alleen maar een reden om nog meer de beuk erin te gooien.
Altijd drie keer trainen en spelen op zaterdag vind ik fantastisch. Mijn moeder heeft hier trouwens niet zo veel mee. Nog altijd zegt ze als het regent; “zou je niet lekker thuisblijven…”. Dit jaar is wel een grote verandering. Ik speel voor het eerst met meiden en direct in de senioren. Ook ging Rosa naar Ajax en na al die jaren spelen we niet meer samen. Toch heb ik het ook nu heel erg naar mijn zin!

Een hoogtepunt was toch wel dat ik in de C zat en tegen mijn zus moest voetballen die toen bij Jong ADO speelde, we wonnen dit en ze is er nog niet boven op 😉

Helaas is nu de situatie wel wat anders, ik ben blij dat we weer mogen trainen alleen op 1,5 meter is toch wat minder leuk. Ik mis in deze tijd wel de gezelligheid in de kantine op zaterdag en dan ook de feestjes op de club.

Ik hoop dan ook dat alles snel weer normaal wordt en geef de pen door aan Willem Buis. Ik vind het mooi dat Willem al vanaf het begin dat ik voetbal de limonade voor mij heeft klaargezet!