De stap van zondag naar zaterdag

Zoals inmiddels natuurlijk bekend is, heeft Teylingen aangegeven komend seizoen met de selectieteams op zaterdag te gaan spelen. Uiteraard heeft dit een aantal gevolgen. De afgelopen maanden hebben de besturen van Ter Leede en Teylingen gekeken hoe we gezamenlijk tot een goede invulling konden komen om deze verandering gestalte te geven. Daar zijn we in geslaagd. Een uitdaging was uiteraard het gebruik van ons gezamenlijke hoofdveld. Teylingen gaat het komend seizoen op de zaterdagen dat Ter Leede vrouwen 1 thuis speelt, met het eerste elftal de wedstrijden starten om 17:00 uur. Dit betekent dat Ter Leede vrouwen 1 de thuiswedstrijden zullen starten om 14:00 uur.

Deze ontwikkeling zal in de praktijk ook nog wel wat andere uitdagingen geven. Daarom hebben we afgesproken dat we structureel bestuurlijk met elkaar in gesprek blijven. We hebben ook afgesproken dat we de gezamenlijke commissies (rooster, bordsponsoring en onderhoud sportpark) gaan versterken.

De stap naar de zaterdag wordt vanuit de maatschappelijke ontwikkelingen ook door Ter Leede als heel logisch gevonden, op deze wijze borgen we dat we op een gezonde manier naast elkaar kunnen blijven bestaan!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom.

Namens de beide besturen

Rogier Landwer Johan en Ronald Vonk