DE TERLEEDE BINGOQUIZ

Na het grote succes van de eerste TerleedeQuiz en de aanhoudende lockdown organiseert het zevende op zaterdag 30 januari een nieuw online feestje namelijk:

DE TERLEEDE BINGOQUIZ

Een oud idee in een nieuw jasje, je kan je weer aanmelden via quizterleede@gmail.com. Je kan je weer met een team aanmelden om gezellig te strijden voor eeuwige roem en een leuk prijsje. Vergeet bij je aanmelding niet te vermelden: teamnaam, voornaam, achternaam, telefoonnummer en mailadres waar je op te bereiken bent.

Net als vorige keer is de entree volledig gratis, laagdrempeliger kan niet!

Je kan je tot uiterlijk vrijdag 29 januari aanmelden met je team (hoe meer teams hoe leuker) en je ontvangt dan per team op zaterdag 30 januari de bingokaarten en de laatste informatie over de quiz.

Wat is het idee:

  • Uiteraard is het volledig online. Jullie ontvangen weer een link naar de stream zodat je ons kan volgen
  • De quiz/bingo start 20:00 en zal rond 21:15/21:30 klaar zijn.
  • Een Ter Leede quiz met 20 quizvragen waarmee je strijd tegen andere teams die ook denken veel te weten
  • Een viertal Bingokaarten tijdens de quiz om de spanning hoog te houden en een grotere winstkans te krijgen voor iedereen.
  • Een kleine veiling met opbrengsten voor de club
  • Een cateringservice met drankjes vanuit de kantine die hoogstpersoonlijk door spelers van het zevende wordt bezorgd bij je thuis. In verband met Coronaregels kan je alleen drank vooraf bestellen. Na 20:00 mogen wij geen alcoholische drankjes meer rondbrengen. Prijzenlijst + bestellijst wordt later nog gecommuniceerd.
  • ’s-Avonds worden de prijzen nog afgeleverd.

De opbrengsten van de online quizbingo gaan natuurlijk direct weer naar de club toe om Ter Leede te steunen in deze moeilijke tijd.

Laten we met z’n allen proberen de opbrengsten van vorige keer te overtreffen en er weer een hele leuke avond van te maken.

Tenslotte zijn we weer op zoek naar sponsors. De veilig heeft vorig jaar veel geld opgeleverd voor de club. Lukt het jou om nog iets te missen in deze tijd? Wij horen het graag. Contact opnemen kan via quizterleede@gmail.com.