DE TROTS VAN TER LEEDE

Al jaren is Ter Leede aanwezig in de top van het vrouwenvoetbal. Gedurende deze jaren hebben al veel speelsters met een rood-geel achtergrond de weg gevonden naar de BVO’s. De afgelopen weken hebben twee meiden afkomstig uit de Ter Leede opleiding hun contracten bij de BVO verlengd danwel getekend.

Bo Vonk verlengde haar contract met ADO Den Haag. Bo is al een aantal jaren een vaste waarde van de club uit de Hofstad. Haar verblijf werd weer met een jaar verlengd.

Voor Rosa van Gool ging een droom in vervulling. Na een periode bij de beloften van Ajax Amsterdam tekende zij haar eerste contract bij de hoofdmacht van de kersverse kampioen van Nederland. Tot 2025 zal zij speelster zijn van de Amsterdamse club. Bij de ondertekening van dit contract werd ook een foto geschoten van Ter Leede glorie uit het verleden en heden.

Wij feliciteren beide speelsters met dit contract en wensen ze veel sportieve successen. Ook Ter Leede kan trots zijn op deze speelsters die hun wieg op de Roodemolen hadden staan. Een aanmoediging voor alle jonge speelsters. Ter Leede is een uitstekende springplank naar het hoogste niveau.