De ukken spelen bij Ter Leede in een mooi tenue!

Onder leiding van ervaren trainers staan iedere zaterdag vele ukken op het veld om op een spelende wijze kennis te maken met het voetballen.

Veel van de kinderen hebben al een broertje of zusje bij Ter Leede en zij lopen in een mooi tenue.  Eigenlijk geldt dat de ukken de enige lichting is zonder een eigen tenue…..en dat moest dus veranderen.  Hoe mooi is het dat we een sponsor BSO het Eikenbos hebben gevonden waardoor het mogelijk is om voor alle spelers een mooi tenue te realiseren.

Alle kinderen vonden het enorm gaaf – en soms wel wat spannend- om afgelopen zaterdag te passen in de kleedkamers en daarna lekker te gaan trainen in het tenue!

Iedere “Uk”- leeftijd 3 tm 5 jaar–  die bij Ter Leede komt trainen krijgt een mooi shirt en broek welke het hele seizoen in bruikleen kan worden gebruikt. De trainer zal alles uitdelen als je voor het eerst komt.  Hierdoor hebben alle kinderen dezelfde uitstraling en voelen zij zich ook een ‘echte’ voetballer.

De ukken trainen iedere zaterdag van 9:00 tot 9:45 op veld 6.  Er is geen inschrijving nodig dus kom gerust langs met uw zoon of dochter. Meedoen kan vanaf 3 jaar.

BSO Het Eikenbos biedt opvangmogelijkheden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Betrokkenheid, plezier, veiligheid en warmte staan bij ons hoog in het vaandel. We creëren heel graag voor de kinderen een stimulerende, bewegelijke en uitdagende omgeving, waar zij zich volledig op hun gemak voelen en kunnen ontwikkelen en bloeien. Tevens bieden wij als BSO vele extra’s waaronder ruime openingstijden, een flexibele opvang op maat, sport en een kinderkapper. Ook ontbijt, lunch en een warme maaltijd behoren tot de opvangmogelijkheden van BSO Het Eikenbos.

Bij BSO Het Eikenbos spelen wij buiten op een groot voetbalveld, waar we voor de kinderen graag plezierige buitenactiviteiten organiseren. Deze activiteiten zullen in het teken staan van sport en spel. U kunt hierbij denken aan: tennis, badminton, voetbal, pijl en boogschieten, springtouwen enz. BSO het eikenbos hecht veel waarden aan buiten zijn, Dit is gezond en goed voor de weerstand van het kind.

Wist u dat wij vanuit school tot 19:00 vol enthousiasme voor u en uw kind klaarstaan? In de schoolvakanties zal dit zelfs van 7:00 tot 19:00 zijn. U kunt tijdens deze ruime openingstijden altijd bij ons terecht en alle service zit bij de prijs inbegrepen.

Heeft u interesse? U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 06-28258490 of te mailen naar info@bsoheteikenbos.nl waar u zich kunt aanmelden voor een rondleiding waarin we graag met u kennismaken en al uw vragen beantwoorden

Vanuit de jeugdcommissie nogmaals veel dank aan Angela van Eijk, directeur van het Eikenbos voor deze mooie sponsoring!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede