De winterstop is gestart

Het afgelopen weekend hebben de laatste teams hun competitie- en of vriendschappelijke wedstrijd gespeeld.  Hiermee is de eerste seizoenshelft afgelopen.  Gedurende lange tijd hebben wij een normaal seizoenshelft gehad.  Helaas zijn diverse competitie wedstrijden vanwege Corona besmettingen niet doorgegaan. De laatste weken hebben wij het trainingsschema aangepast naar de geldende Corona richtlijnen.  In een paar dagen tijd hebben wij gezamenlijk een schema op kunnen stellen waardoor op maandag en woensdag bijna 20 teams tegelijkertijd hebben kunnen laten trainen.  Dit was niet gelukt zonder de ondersteuning van de vele enthousiaste ouders. Heel erg bedankt voor jullie ondersteuning!

Vanaf maandag 10 januari zullen de trainingen weer worden opgestart. Hierbij de huidige stand van zaken v.w.b. start trainingen;

  • Voor de onderbouw geldt dat de trainingen op woensdag 12 januari worden hervat.  Vanwege de geldende Corona richtlijnen is dit nog steeds van 16-17uur.
  • De teams die training via P2I hebben starten op woensdag 12 januari om 16-17uur
  • Voor de bovenbouw en voor de keeperstraining geldt dat via de trainers in de teamapps zullen aangeven wat het trainingsschema gaat worden
  • Voor de ukken geldt dat het voornemen is dat vanaf zaterdag 15 januari weer in de zaal gaan spelen. Dit is uiteraard onder voorbehoud van de Corona richtlijnen omdat op dit moment zaalsporten niet zijn toegestaan.
  • De euroleague start op zaterdag 15 januari en blijven buitenspelen als voorbereiding op de start van de regiocompetitie.  Ook hiervoor geldt dat de start onder voorbehoud is van de Corona maatregelen.

Op zaterdag zijn aanvullende Corona maatregelen gedeeld. Voor alle spelers van 18 jaar en ouder geldt dat alleen in 2-tallen mag worden getraind. Alle spelers t/m 17 jaar kunnen gewoon deelnemen aan de training en tevens geldt dat onderling mag worden gespeeld.

Gezien de huidige lockdown willen verschillende teams trainen of onderling spelen gedurende deze winterstop. Dit is mogelijk maar neem dan even contact met de coördinator zodat dit verder kan worden georganiseerd. Een onderlinge wedstrijd moet altijd worden afgestemd met het wedstrijdsecretariaat.

Wij willen iedereen hele fijne feestdagen en sportief 2022 wensen!

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede

Bert, Bianca, Christel, Wytse, Steffi en Martin