AFGELAST: Dinsdag 26 april: Jeugdclinic

ivm de huidige weersomstandigheden, maar ook omdat de basisscholen in Sassenheim itt middelbare gewoon les hebben, zal de jeugdclinic niet doorgaan. Vanwege alle leuke reacties zal naar een nieuwe datum worden gezocht. Hou de site in de gaten!

 

 

Aanstaande dinsdag 26 april organiseert de C-selectie van Ter Leede een jeugdclinic voor de spelers en speelsters tussen de 4 en 11 jaar oud.

Onder leiding van Bram Jonkman (trainer/coach Ter Leede C2 & speler van het kampioensteam Ter Leede A1) zullen de spelers en speelsters uit de C-selectie de jongste jeugd van Ter Leede de fijne kneepjes van het voetballen bijleren als het gaat om passen/trappen, trucjes om een tegenstander te passeren en daarna een doelpunt te scoren en uiteraard is er ook ruim tijd voor een leuk 4 tegen 4 partijspel.

Er wordt gewerkt in 2 sessies:
– Ochtend: 10.00 – 12.30 uur
– Middag: 13.30 – 16.00 uur

Wil je meedoen aan deze leuke clinic, kom dan dinsdagochtend of dinsdagmiddag naar Ter Leede toe.

De kosten voor deze clinic bedragen 5 euro per deelnemende speler of speelster en mogen bij aankomst worden voldaan.

De algehele coördinatie is in handen van Ronald van Aken (0646391513), voor vragen over de clinic kunt u bij hem terecht.

 

De opbrengst van de clinic is ten behoeve van de deelname van de C-selectie aan een groot internationaal jeugdtoernooi eind Mei.