DoCoS C4- Ter Leede C4

Op een kalme dinsdagavond moesten we spelen tegen DoCoS. Afgelopen zaterdag waren ze niet in staat om voldoende spelers op te kunnen stellen en daarom was ons gevraagd of we dinsdag wilden komen.
Met 14 man (Stef en Lucas zaten ziek thuis (beterschap mannen!)) kwamen we rond half zeven aan in Leiden, waar we op het hoofdveld mochten spelen en gebruik mochten maken van de kleedkamer van het eerste elftal (althans, van de uit spelende ploeg ;-)).

Omdat we al 3 wedstrijden geen punt meer hadden behaald en ook geen doelpunt meer hadden gescoord, was het devies: scoren en winnen!
De avond voorafgaand aan de wedstrijd hadden we nog een lichte training afgewerkt om ons optimaal voor te bereiden.
Daar was in eerste instantie niet direct wat van te zien, want in het begin werd er slordig gespeeld; ballen werden veel te hard of veel te zacht ingespeeld, om van de richting van de ballen maar te zwijgen… Toch kwamen we in de laatste 10 minuten van de eerste helft op voorsprong. De tegenstander had nauwelijks een kans gehad, en als deze er was geweest dan was de aanval betrekkelijk eenvoudig door de verdediging onschadelijk gemaakt.

Na de uitstekend smakende limonade (aldus de jongens, ik moest nog rijden…) mocht het allemaal wel een paar trappen minder slap. De tegenstander kwam steeds meer onder druk te staan en binnen 20 minuten stond er 0-4 op het scorebord. In het laatste kwartier viel ook de 0-5 nog en daarmee was de eindstand bepaald.

Bedankt DoCoS voor het goede onthaal en voor de sportiviteit om, ondanks het ontbreken van spelers, GEEN selectiespelers maar D-pupillen in te zetten! TOP!

Zaterdag (en zondag) toernooivoetbal tegen….. uitsluitend selectiespelers!