DoCoS wint het Gerrit van Harskamp toernooi

Afgelopen vrijdag was de 30ste editie van het Gerrit van Harskamp toernooi. De aftrap van het toernooi werd gedaan door achterkleinkind Roos de Jong. Het was weer een groot succes met hele sportieve en gezellige teams. Voorschoten, DoCoS, VVC, Oegstgeest wisten de weg naar Sassenheim te vinden om al het eten van de kerstdagen eraf te voetballen. We hebben hele leuke partijen gezien. Het waren gelijkwaardige wedstrijden, waardoor het spannend was wie met de titel er vandoor zou gaan. Het is DoCoS die de eerste prijs mee naar Leiden heeft genomen. De terechte winnaars!!

Roos de Jong neemt de aftrap onder toeziend oog van de scheidsrechters Richard en Johan.

Nieuw dit jaar was “de speler van het toernooi”. Willem en Jan van Harskamp hebben de jongens goed bekeken. Een paar jongens die opvielen, maar uiteindelijk is Jivan van DoCoS uitgeroepen tot “speler van het toernooi”. Gefeliciteerd, blijf goed trainen en lol in het spelletje houden. Wie weet zien we je over een paar jaar bij Ter Leede .

Jelle de Jong heeft alle penalty’s reeksen gekeept

Traditiegetrouw was er ook een penaltytoernooi. Van elk team waren er twee spelers door naar de finale. Jelle de Jong (achterkleinkind van Gerrit van Harskamp) heeft dit jaar het doel verdedigd en vele penalty’s gehouden. Bedankt Jelle, opa zal trots op je zijn geweest. Tegen de drie zuivere en harde schoten in de finale van Laurens Quist kon hij echter niets beginnen. De penaltybokaal bleef daardoor in handen van een Ter Leede speler. Gefeliciteerd Laurens!

We bedanken nogmaals de scheidsrechters Richard en Johan dat zij hun vrije middag hebben opgeofferd voor de jeugd uit de regio. Wij waarderen jullie inzet.

Tot slot hebben we bij de prijsuitreiking stil gestaan bij Jaap Schaap. Hij heeft dit toernooi 29 jaar georganiseerd. Wat een prestatie!! Namens Ter Leede en de familie van Harskamp hebben wij hem bedankt voor al zijn inspanningen met een grote bos rood/gele bloemen en een bon om lekker te gaan eten met zijn vrouw.

Iedereen die op welke manier dan ook zijn steentje heeft bijgedragen, heel erg bedankt. Zonder vrijwilligers kan dit niet worden georganiseerd. De blije gezichten van de kinderen, dat is waar je het voor doet.

Tot volgend jaar!

Ter Leede JO9-1 wordt 3e

Alwin en Bianca van Harskamp