Doe mee met de Vomar actie!

Doe jij (of doen je ouders) boodschappen bij de Vomar, dan kun je heel eenvoudig Ter Leede ondersteunen. Je doet dit  door jouw Klant-is-Koning kaart te koppelen aan het account van Ter Leede en jouw kaart te laten scannen bij de kassa als je boodschappen doet.

Het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan Ter Leede.

Heb je al een geregistreerde Klant-is-Koning kaart en wil je meesparen voor je club? Log dan in je online Klant-is-Koning kaart omgeving in en koppel je kaart aan Ter Leede met de unieke clubcode:

>>> LESA2021 <<<

Heb je nog geen geregistreerde Klant-is-Koning kaart? Haal dan snel een kaart in de winkel of download de Vomar-app en registreer een Klant-is-Koning kaart. Bij het registeren kun je jouw kaart dan gelijk koppelen aan je club met de unieke clubcode LESA2021 .

Is je Klant-is-Koning kaart aan jouw club gekoppeld? Mooi! Je kunt gelijk starten met het spekken van de clubkas simpelweg door boodschappen te doen bij Vomar en altijd je Klant-is-Koning kaart te scannen bij de kassa. Jij betaalt er niets voor, Vomar maakt elk kwartaal 0,5%* van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde kaarten over aan de club.

Heb je nog vragen over Club is Koning sparen van Vomar? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina. Hier staat vast het antwoord bij.