Easter Open 2018

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april staat het Easter Open 2018 weer op de agenda.
Voor het derde jaar op rij is Ter Leede op sportpark de Roodemolen gastheer voor het Easter Open West, dat verder voor het 2e jaar op rij ook Lisse en dit jaar nieuw Noordwijkerhout als speellocaties kent.

Het internationale deelnemersveld kent naast de vele Nederlandse teams ook deelnemende teams uit Zuid Afrika, Engeland, Denemarken, België en Schotland.
Als gastheer ontvangt Ter Leede tijdens het Easter Open West de leeftijdscategorieën Onder 17/16, 15 en 14. Maar liefst 48 teams zullen zowel zaterdag als zondag vanaf 09.00 uur de gehele dag door 6 speelvelden bezetten met internationaal topvoetbal. Tel hier de vele supporters bij op dit het toernooi met zich meebrengt…. een evenement dus waar we trots op mogen zijn en wat u als toeschouwer absoluut niet mag missen. Zie http://www.easteropen.com/easter-open-west/ voor het complete deelnemersveld.

Namens Ter Leede zullen de JO17-1, JO17-2, JO15-1 en JO15-2 deelnemen aan het Easter Open West met als speellocatie ons eigen sportpark in Sassenheim.
MO-11 neemt ook deel aan het Easter Open West, zij zullen het eerste Ter Leede meisjesteam zijn dat actief is op het Easter Open West met als speellocatie VVSB in Noordwijkerhout.


Naast het Easter Open West vertrekken er op goede vrijdag (30 maart) ook weer een groot aantal teams naar het Easter Open in het zuiden van het land.
Een terugkerende traditie voor de jeugd van Ter Leede, dit jaar de 13e deelname op rij!
Ter Leede JO9-1, JO9-2, JO10-1, JO10-2, JO11-1, JO11-2, JO13-1, JO13-2, MO15 en MO19 zullen de rood-gele clubkleuren gaan verdedigen tijdens hun deelname aan het toernooi. Daarnaast gaan deze teams met elkaar een fantastisch weekend tegemoet in hun groepsaccommodaties in Gemert, Schaijk en Uden.