Easter Open 2019 ­čŚô

Het paasweekend (20 & 21 april) van 2019 staat voor Ter Leede en vele jeugdteams weer in het teken van het internationale voetbaltoernooi Easter Open.
Geheel volgens traditie (13e keer) nemen de selectieteams uit de onderbouw (JO9 t/m JO13) en de meisjesteams (MO17 en MO15) deel aan het Easter Open in het zuiden van het land. De groepsaccommodaties in Gemert, Uden en Schaijk vormen voor deze teams de uitvalsbasis naar een prachtig toernooi met ook dit jaar weer ontzettend veel buitenlandse deelnemers.

Maar ook voor het 4e jaar op rij is ons eigen sportpark de Roodemolen onderdeel van het Easter Open West.
Het Easter Open West kent als speellocaties dit jaar Noordwijkerhout (meisjes), Oegstgeest (JO8 t/m JO13) en Sassenheim (JO14 t/m JO17).
Op dit moment nemen vanuit Ter Leede de volgende teams deel aan het Easter Open West: JO17-1, JO15-1 en JO14-1.
Net als het toernooi in het zuiden van land mag ook het Easter Open West zich verheugen op heel veel buitenlandse deelnemende teams. Volgens traditie teams uit Engeland, Denemarken en Schotland, maar extra speciaal natuurlijk dit jaar is de deelnemende teams uit India.

TVG Sports zorgt ook dit jaar weer voor een geweldig deelnemersveld. Aan ons als club wederom de taak het Easter Open West zo goed mogelijk neer te zetten zodat alle deelnemende teams weer een mooi paasweekend beleven.

Hou de website en social media van Ter Leede de komende periode in de gaten voor meer nieuws over het Easter Open 2019!

Meer informatie, neem even contact op met de organisatie binnen Ter Leede.