Easter Open International Youth Tournament 2018 Ter Leede

Voor de 19e keer in successie wordt er weer een Easter Open International Youth Tournament georganiseerd. Het deelnemersveld dit jaar bestaat uit meer dan 580 teams verspreid over locaties in Zuid-, West- en Oost-Nederland. De teams zijn afkomstig uit maar liefst 15 verschillende landen. Dit jaar verwelkomen we ook voor het eerst teams uit Noorwegen, Nigeria en zelfs helemaal uit Mozambique.

Voor het eerst zal er deze editie ook gevoetbald worden in Oost-Nederland, Coevorden. Bij Easter Open West is VVSB erbij gekomen als speellocatie.  Sportpark de Roodemolen blijft hier de hoofdlocatie. 4 teams van Ter Leede spelen dus eigenlijk een thuiswedstrijd.

Maar liefst 8 jeugdteams en 2 meidenteams van Ter Leede reizen af naar het land van Cuijk voor Easter Open Zuid. Naast het nodige plezier staat er zaterdag een kwalificatiepoule op het programma. De finale poules worden gespeeld op 1e paasdag. De standen kunnen gevolgd worden via de website van de organisatie: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=14E2C245-8DF1-4373-846F-13D94F005205

In 2016 was daar nog succes voor Ter Leede want toen wist de JO11-2 dit toernooi  te winnen.