Easter open toernooi F1

Op donderdag begon de pret al, de trainingspakken lagen klaar bij Ter Leede, die met trots door de jongens in ontvangst werden genomen. Vrijdag was het echt zover. Met een vol gepakte bus, bestuurd door Ger, gingen we op weg naar Gemert. QqIn de bus werd voluit gezongen op de cd van Nino en uiteraard veel gesnoept. We kwamen als een van de eerste teams aan in Gemert  en de F1 storte zich op het grasveld voor een heerlijk partijtje voetbal. S’avonds werd er heerlijk gesmuld van de pannenkoeken gebakken door Nino. Om 21.00 uur was het tijd om naar bed te gaan! Van slapen kwam nog weinig terecht, er werd heerlijk gekletst, geklommen op de stapel bedden en vooral veel lol gemaakt. Uiteindelijk was het om 23.30 stil.
De volgende dag moesten de mannen weer vroeg uit de veren, om 9.00 was de eerste wedstrijd in Venhorst. Abdel, en Wilco hadden de ontbijt tafel gedekt vergezeld met heerlijke Marrokkaanse thee. Na een goed ontbijt gingen we naar Venhorst.
We waren maar net op tijd en begonnen zonder warming Up aan de wedstrijd. Bouwe deed vandaag met ons mee omdat Thijs er helaas niet bij was. De wedstrijd was tegen DSV Concordia  Delft F 2. We wonnen verdiend maar met moeite (2-0). De volgende wedstrijd was tegen Vv excellent, het kracht verschil was te groot en we wonnen met 13-0. Het leuke van deze wedstrijd was dat iedereen een doelpunt wist te maken. Ook Olivier die de tweede helft in de spits stond. Langs de lijn stonden veel ouders broertjes en zusjes die allemaal de moeite hadden genomen de F1 helemaal in Brabant te komen aanmoedigen. Dank daarvoor.
De laatste poule wedstrijd was tegen Hapse boys, die we met een degelijke 4-0 wisten te winnen. Zo werden we poule winnaar met 9 punten en 19 doelpunten voor , 0  tegen.
imagejpeg
We gingen snel douchen om de F2 te gaan aanmoedigen, zoals zij bij ons hadden gedaan. We gingen op pad naar de heijkampse weg, daar kwamen we ook aan maar op een onverharde weg naast een buxus kwekerij. Geen F2 dus daar! Nino had het juiste adres in de navigatie gezet en Ger en Abdel volgde blind, jammer dat Nino de verkeerde plaats in had gevoerd. 30 minuten later konden  een heerlijk voorjaars zonnetje de F2 aanmoedigen.  Daarna gingen we terug naar de boerderij, waar de mannen heerlijk gingen basketballen met Abdel. Wilco, Ger, Sylvia en Nino zorgde dat alles klaar stond voor de ontvangst van de ouders. Tussen 17 uur en 19 uur kwamen de andere teams terug, en de ouders langs. Het was een gezellig samenzijn maar om 19.00 uur werden de ouders er uit gezet. Het was tijd voor pasta. Daarna werd er nog gespeeld met de X- box, tafelvoetbal en Ping-Pong tafel. Om 20.00 uur gingen de mannen naar bed en 30 minuten later sliepen ze heerlijk.
Op zondag was de grote finale dag. We konden rustig aandoen omdat we pas in de middag moesten spelen.  Er werd ontbeten, gezocht naar paaseieren en opgeruimd. De bus werd weer volgeladen.
Vandaag speelden we in Volkel waar ook de D2 speelde. Bouwe en Redouan deden vandaag mee in deze zware finale poule.
We begonnen tegen Quick 88, al snel stonden we met 3-0 voor en leek het een walk over te worden. Dat liep even anders, met veel pijn en moeite wonnen we met 4-3.
De tweede wedstrijd speelden we tegen HVCH. Een sterke tegenstander die verdiend op een 2-0 voorsprong kwam. Voor de rust kwamen we terug tot 2-1. Na de rust kwam HCVH op een 3-1 voorsprong. Toch was de wedstrijd niet gelopen, we kwamen terug tot 3-3. Toch trok HVCH aan het langste eind door vlak voor tijd de 4-3 te scoren. Helaas ging hier een fout van de scheidsrechter aan vooraf. Het was een uitbal voor ons, die werd genomen door de tegenstander. De bal ging naar de rechter spits, voorzet  en een doelpunt. De scheidsrechter was te verbouwereerd om zijn fout goed te maken.
De laatste poule wedstrijd was zeer spectaculair, we speelden tegen blauw/geel jumbo. Zij hadden zes punten en waren bij een gelijkspel zeker van de finale. De eerste helft werden we van de mat gespeeld en het was een wonder dat we slechts een nul achter stonden. De tweede helft was fantastisch, eerst maakte Lenn de gelijk maker, daarna kantelde Nick het duel met een onvervalste hattrick. In de slotfase werd het nog 4-2. Hierdoor ging Blauw/geel niet naar de finale. Wij helaas ook niet, het was HVCH die met een net iets beter doelsaldo doorging naar de finale.
Wij gingen voor de derde plek en wel tegen Fc Legirus uit Rusland. In deze wedstrijd vloeiden de krachten weg, binnen 3 minuten stonden we na een vrije trap met 1-0 achter. We waren vooral aan het tegen houden en kwamen spaarzaam tot een counter.
In de tweede helft kwamen we toch op 1-1, en wel vlak voor tijd. Helaas werd een vrije trap voor Legirus hoog in de touwen geschoten, Olivier was kansloos.imagejpeg-2
We eindigden op een mooie vierde plaats en onder luid gejuich werd de beker in ontvangst genomen. En natuurlijk met een groot applaus van alle F1 fans.
Daarna onderweg even langs de Mac waar we de meisjes B1 troffen en de D3. We waren om 21.30 terug bij Ter Leede. Het was een super weekend en de mannen van de F1 hebben het fantastisch gedaan, binnen en buiten de lijnen.