Easter Open West: U helpt toch ook?

Het komende paasweekend staat er op ons sportpark weer een geweldig evenement op het programma.
Sportpark de Roodemolen is voor het 2e jaar een speellocatie voor het internationale voetbaltoernooi Easter Open West.
Dit jaar op zaterdag 15 april maar liefst 8 velden van 09.00 – 18.00 uur continu bezet (64 deelnemende teams) en op zondag maar liefst 7 velden van 09.00 – 18.00 uur bezet met vanaf 18.15 uur maar liefst 3 grote finales in de Onder 15, 14 en 13 leeftijd.
De verschillende commissie binnen onze vereniging hebben de afgelopen periode puik werk afgeleverd. De accommodatie ligt er nu al prachtig bij, de horeca is voorzien van genoeg personeel en het scheidsrechterskorps staat te springen om aan hun internationale wedstrijden te gaan beginnen. We mogen met recht spreken dat we nu al trots zijn op ieders inzet nog voordat er ook maar een toernooibal heeft gerold.

Toch hebben we her en der nog een handje nodig.
Heeft u overdag op zaterdag of zondag nog een paar uurtjes over, wellicht kunt u het wedstrijdsecretariaat van extra handen voorzien.
Maar ook zaterdagavond om 19.00 uur wanneer we met een grote groep vrijwilligers het sportpark er weer spik en span uit willen laten zien door even een bezem door de kleedkamers te halen, het eventuele zwerfvuil wat onterecht niet in de daarvoor bestemde vuilnisbakken is verdwenen even opruimen en ga zo maar door. In een uurtje tijd verwachten we met elkaar dit voor elkaar te kunnen krijgen. U helpt ons toch ook?
Meldt u even aan door uw gegevens te mailen naar de organisatie 
Onze dank is groot.
Laten we er met elkaar een geweldig toernooi van maken!