Easterhill 2017 was zeer geslaagd!

Het is inmiddels een mooie traditie: Easterhill! Het voetbalkamp voor de C en D in Austerlitz. Editie 2017 kende met bijna 80 sportieve jongens en meisjes dit jaar zelfs een record aantal deelnemers. We hebben met elkaar weer super genoten van de mooie omgeving, leuke activiteiten en gezellige sfeer!

De spelers van de C3, C4 en C5 en de D3, D4, D5 en D6 keken er al een heel jaar naar uit. Het voetbalkamp Easterhill! Afgelopen weekeind (19 t/m 21 mei) was het dan eindelijk zover!

Vrijdagavond vertrokken de teams met hun opvallende Easterhill hoodies richting kampterrein. Daar aangekomen werd de omgeving verkend, de bedden opgemaakt en wat gegeten. Om ons vervolgens klaar te maken voor de uitleg van het GOTCHA! spel en de spannende Ter Leede voetbalquiz. Opvallend hoeveel voetbalkennis bij iedereen aanwezig is☺. Natuurlijk ging ook het kampvuur aan.

Na een zeer kort nachtje stond in de ochtend de verrassingsactiviteit op het programma. In het klimbos Gooi en Eemland werd door zowel de spelers als begeleiders de nodige grenzen verlegd! Na het klimmen mochten de teams dan eindelijk hun voetbal kwaliteiten tonen. In de middag waren de C teams te gast bij het toernooi van VV SEC in Soest. Terwijl de D teams alles gaven op het toernooi van SC ’t Gooi in Hilversum. Wat leuk dat een aantal ouders special gekomen waren om onze jongens en meisjes aan te moedigen!

Thuis aangekomen werd de BBQ aangestoken en gingen de worstjes en hamburgers op het vuur. Rond 23.00 uur gingen de teams naar hun eigen ‘afdeling’, om hier nog gezellig te kaarten, te kletsen en plezier te maken. Dat het gisteren laat was geworden merkte iedereen wel. Want deze avond zocht iedereen maar wat graag hun bedje op!

Na het ontbijt vertrok iedereen richting het lokale zwembad om hier de nodige bommetjes te maken. En na de lunch zat het weekeind er al weer op. Moe maar voldaan zagen we rond half drie weer Sassenheim op de borden staan. Op naar de volgende editie!

Nieuwsgierig naar de foto’s? Kijk dan snel op onze speciale facebookpagina: Ter Leede Jeugd kamp C en D.