Een mooie dag voor Ter Leede

EEN MOOIE DAG VOOR TER LEEDE (EN NOORDWIJK)

 Zonder zelf te spelen heeft Ter Leede 1 afgelopen zaterdag goede zaken gedaan. Door het kansloze verlies van Achilles Veen van 3-0 uit tegen FC Breukelen èn het verlies van Ajax en Spijkenisse tegen respectievelijk DFS (3-1) en Smitshoek (1-0) staat Ter Leede nu weer echt bovenaan met 37 punten, net zo veel als Noordwijk, maar wel met een wedstrijd minder. Noordwijk voert nu wel de tweede periode aan met 13 uit 5, Ter Leede staat vierde met 9 uit 4, evenveel als Ajax. DFS staat in die periode tweede met 12 uit 5 en dat is de tegenstander van volgende week 11 maart. Dus, op naar Opheusden, de supportersbus staat klaar!

Zonder te spelen, maar het tweede speelde wel, om half elf op de vaste tijd op het hoofdveld, en er valt dit jaar veel te genieten op de Roodemolen bij verschillende ploegen. Voor een behoorlijk aantal kijkers, onder wie natuurlijk ook trainer Wisman op zijn vaste stek op de tribune speelde Ter Leede 2 een prima partij tegen Scheveningen 2, de ploeg waartegen het uit nog ongelukkig met 2-1 had verloren. Vooral in de tweede helft werd Scheveningen van de mat gespeeld en de 4-1 winst had eigenlijk nog veel hoger kunnen uitvallen. En aan het eind van de tweede periode neemt het tweede nu een prachtige tweede plaats in na het ongenaakbare Excelsior Maassluis 2, de komende tegenstander van Noordwijk in de halve finale

Een uurtje later traden de A-junioren, of beter Jong 19-1, op het hoofdveld aan tegen het sterke Haagse HBS en zij wisten de vroege achterstand weg te werken en de wedstrijd af te sluiten met een verdienstelijk gelijkspel. En een achttal kilometers verderop speelde het jonge derde team van coach Berry van Neyhof op sportpark ’t Duyfrak tegen Valken ’68 en won daar de tweede periode met zes punten voorsprong op de Valken en gaat nu zelfs met 32 punten aan de leiding.

Voorwaar een mooi resultaat en het toont ook aan dat Ter Leede bezig is aan een mooi competitiejaar.

Wees erbij!