Eerste Jan Roos trofee uitgereikt!

Voor het in goede banen leiden van het spel binnen het pupillenvoetbal worden bij Ter Leede al sinds jaar en dag onze eigen junior spelers en speelsters ingeschakeld. Dit geschiedt bij toerbeurt en in het begin onder het toeziend oog van één van de leden van de scheidsrechterscommissie.
Organisator van deze klus, die regelmatig de nodige hoofdbrekens oplevert, is Jan Roos.
In zijn vaste praatje met deze spelbegeleiders probeert Jan ze te interesseren voor het volgen van een cursus pupillenscheidsrechter zodat ze in de toekomst breder inzetbaar zijn.
Zo lukt het ieder jaar wel weer om een paar jeugdleden op de cursus te plaatsen en vaak blijkt dat daar talentvolle tussen zitten.
Dit heeft de scheidsrechtercommissie doen besluiten een “talentenprijs” in het leven te roepen voor de meest talentvolle scheidsrechter afkomstig uit onze eigen jeugd.
De naam van deze prijs: De Jan Roos trofee!

Afgelopen zaterdag is deze prijs voor het eerst uitgereikt aan Harvey Ammerlaan.
Onder toeziend oog van Harvey’s familie ontving hij deze prijs uit handen van naamgever Jan.
Na de nodige felicitaties was er ook nog even tijd om te poseren. Harvey: van harte gefeliciteerd en we blijven je volgen!

Het is de bedoeling deze prijs jaarlijks uit te reiken aan een nieuw Ter Leede scheidsrechters talent. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er voldoende talent is.
Dus geïnteresseerd in de cursus? Neem dan contact op met de scheidsrechterscommissie .
Ook niet-jeugd mag reageren!