EHBO bij EASTER OPEN

Op zaterdag 8 en zondag 9 april organiseren we bij Ter Leede weer het grote internationale jeugdtoernooi Easter Open. Dit jaar met deelnemers uit Nederland, maar ook uit Engeland, Schotland, Denemarken en zelfs uit Zuid Afrika. Op beide dagen zijn er ongeveer 1.000 jeugdspelers van verschillende leeftijden actief op ons sportpark en daarbij uiteraard ook een groot aantal begeleiders, ouders, supporters en vrijwilligers. Heel veel mensen dus.

De organisatie probeert werkelijk alles zo goed en veilig als mogelijk te organiseren. Als er toch onverhoopt iets vervelends gebeurt hebben we daarvoor ook graag enkele EHBO’ers aanwezig om snel en goed eerste hulp te verlenen. Nu lukt het ons nog steeds niet om dit voor elkaar te krijgen. De lokale EHBO-vereniging heeft hier geen mensen voor en ook bij andere instanties is et ons nog steeds niet gelukt.

We doen nu een beroep op iedereen die een geldig EHBO-diploma en BHV-certificaat heeft om ons te helpen. Mocht u op 8 of 9 april tijd en zin hebben om ons te helpen, zouden we daar enorm mee geholpen zijn. Ook als u niet de hele dag kan, maar slechts enkele uren op zaterdag of zondag beschikbaar bent, zijn we al geholpen.

Als u ons hierbij kan en wil helpen laat dat dan even weten aan de organisatie: martinnuninga@terleede.nl

Graag tot 8 of 9 april!

De organisatie