Einde seizoen ’20-‘21

Beste leden

We hebben dit jaar een bijzonder seizoen beleefd. Zoals bekend speelden wij een aantal weken reguliere competitie, waarna alles wederom werd stop gezet vanwege de Corona maatregelen.  Ondanks dit zochten we binnen hetgeen er mocht naar mogelijkheden om met elkaar te blijven voetballen. Gelukkig konden voor het grootste deel van de jeugd trainingen en onderlinge wedstrijden doorgaan, en hebben wij elke zaterdag volle bezetting gehad om zo onze jeugd toch op de velden te houden. Het was vaak kunst en vliegwerk maar met behulp van vele vrijwilligers zijn wij blij met hetgeen er toch heeft kunnen plaats vinden!

Voor de komende weken ziet de planning er als volgt uit:

Jeugd

Vergelijkbaar met andere jaren zal vanaf medio mei voor de jeugd selectie teams de voorbereidingen starten voor het nieuwe seizoen. Via de trainers worden spelers hierover geïnformeerd en de trainingstijden gedeeld.  De trainingen zullen tot eind juni plaatsvinden.

Voor de overige teams stopt het seizoen per eind mei, maar uiteraard is er ook voor deze teams wel gelegenheid om te blijven sporten: in juni kan vrijblijvend door de teams worden getraind.

In juni zal er ook nog een activiteit worden georganiseerd als alternatief voor de slotdag om dit vreemde seizoen wel passend af te sluiten. Houd de berichten van de activiteitencommissie in de gaten!

Overige senioren

Vanuit de regelgeving mag er alleen door spelers onder 27 jaar in teamverband worden gespeeld en getraind als team. Voor de spelers ouder dan 27 geldt dat in groepen van 4 kan worden getraind. Ook deze teams kunnen tot eind juni blijven trainen of onderlinge wedstrijden organiseren.

A-selectie

Voor de selectie geldt dat Ter Leede 1 en O23 op 5 juni zullen stoppen.  Het 2e elftal zal nog een aantal weken langer in juni blijven doortrainen.

Het bovenstaande is onder voorbehoud dat de grasvelden geen groot onderhoud nodig hebben. Indien dit wel het geval is dan worden alle teams hierover geïnformeerd.  De kunstgrasvelden zijn altijd beschikbaar.  Voor de zaterdag geldt dat de roostercommissie geïnformeerd moet worden voor het reserveren van een veld.

Met sportieve groet,

Namens het bestuur