Einde Seizoen Vrouwenelftallen

EINDE SEIZOEN VROUWENELFTALLEN

Het seizoen 23-24 is voor onze drie vrouwenelftallen beëindigd.

Vrouwen 2 kon zich op de laatste speeldag nog opwerken naar een plaats op de ranglijst waardoor het spelen van nacompetitie, voor handhaving in de landelijke Hoofdklasse, niet nodig zou zijn. Winst was nodig en we waren afhankelijk van resultaten op andere velden. Na een bloedstollende eindfase tegen Barendrecht werd een 2-1 winst over de streep getrokken en waren de overige uitslagen in ons voordeel zodat directe handhaving werd gerealiseerd.
Een compliment aan speelsters en staf die zich met 100% hebben gegeven om dit resultaat te bereiken.

Vrouwen 1 speelde een vrij kleurloos seizoen. Door de trainersperikelen en vele blessures is een plaats aan bovenkant van de ranglijst nooit in zicht geweest. Tot de winterstop waren de resultaten niet goed. Na de winterstop is met een nieuwe trainer de knop omgezet en hebben de speelsters met veel vechtlust uiteindelijk een 8e plaats bereikt, hetgeen gezien alle omstandigheden goed is maar niet wat de verwachtingen waren bij de start van dit seizoen.

Vrouwen 3 (Jong Ter Leede) heeft een keurig seizoen gedraaid. De groei die er in dit elftal zit had bijna een periodetitel opgeleverd maar werd net voor onze neus weggekaapt. De resultaten geven een mooi vooruitzicht naar het komend seizoen. Duidelijk is dat de stappen die dit team maakt uiteindelijk moeten gaan leiden tot promoties.

Afgelopen zaterdag is het seizoen traditioneel afgesloten met een familietoernooi, BBQ en prijzenuitreiking, en werd afscheid genomen van vertrekkende speelsters, staf- en commissieleden. Iedereen bedankt voor zijn/haar inzet afgelopen jaren voor onze club. Voor alle vertrekkers weet dat de deur bij Ter Leede altijd openstaat.

Tags:, , , , , , , , , , ,