Einde van het seizoen voor Ter Leede 1 en afscheid van spelers en staf.

Op 30 mei hebben we tijdens de Speler van het Jaar Verkiezing ook afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden.

Bij de afloop van het seizoen vinden er altijd wijzigingen plaats in de selectie en dit jaar ook een wijziging bij een aantal leden van de technische staf.

Aanvoerder Tomas Arroyo sprak trainer Niek Oosterlee toe, die ons na twee seizoenen gaat verlaten en overhandigde hem passende cadeau’s.

Assistent trainer Cees van Tongeren heeft besloten afscheid te nemen, gedurende drie en half jaar was hij actief voor onze club.

Jesper Neuteboom heeft afgelopen jaar stage gelopen en na het behalen van zijn UEFA diploma zet hij zijn carrière voort als trainer bij DOCOS in de 3e klasse Zaterdag.

Keeperstrainer Mo el Amraoui stopt bij Ter Leede 1, maar blijft behouden bij onze club en gaat verder bij Vrouwen en Jeugd.

Alle leden van de technische staf ontvingen een presentje van de spelersgroep.

Aan Ed Zuidhoek werd een grote bos bloemen overhandigd voor zijn vijfjarig voorzitterschap van de Business Club door Peter Scheltus.

 

Aan de vertrekkende spelers zijn bloemen en een foto overhandigd, aan spelers met een meerjarige contractperiode werd een ingelijst shirt met rugnummer uitgereikt.

Thijs Timmermans kwam in de winterstop, speelde zich in de basiself, maar volgens een eerder afgesloten contract is hij volgend seizoen speler van ARC.

Jeffrey van Kempen vertrekt na één seizoen en keert terug bij zijn oude club UVS.

Carlito Fermina, onze topscorer was één seizoen te bewonderen op de Roodemolen en wil een stap maken naar een hoger niveau bij Kozakken Boys.

Mike van den Steenhoven, startte 76 keer als basisspeler en keert terug naar Amstelveen Heemraad, waar hij meer balans vindt voor privé en trainingsintensiteit.

Daan Prins, keeper uit onze jeugdopleiding gaat bij UVS verder voor een positie als eerste keeper.

Tim Bloemendaal heeft 82 wedstrijden gespeeld voor Ter Leede, waaronder 81 keer basis, momenteel geblesseerd maar verwacht weer helemaal fit te zijn voor VVSB bij de start van het nieuwe seizoen.

Tomas Arroyo, onze aanvoerder, past naadloos in het rijtje van altijd inzetbaar, 147 wedstrijden en 145 in de basis, hij heeft in een vroeg stadium zijn vertrek naar VVSB aangegeven.

Luc de Kruijs, dit jaar winnaar van de Jan Keuning Award voor zijn dertien assists en daarbij vijf doelpunten vertrekt naar de buren van FC Lisse.

 

Wij wensen alle vertrekkende spelers succes bij hun nieuwe club en hopen spelers en staf nog een keer terug te zien bij V.V. Ter Leede, waar de deur altijd voor hen openstaat.

Helaas waren Cees van Tongeren en Daan Prins verhinderd voor deze avond.