Enige administratieve zaken rond het lidmaatschap

 

 

Op 30 juni a.s. eindigt het huidige “corona” seizoen en op 1 juli start vervolgens het nieuwe seizoen 2021-2022, dat ons hopelijk (veel) meer voetbal zal brengen.
De start van een nieuw seizoen brengt ook altijd wat administratieve zaken rond het lidmaatschap met zich mee, waar we je graag even op willen wijzen.

 • Nieuwe leden zijn bij Ter Leede het hele jaar door welkom, echter de beste periode om je aan te melden is tot begin juni, zodat de technische mensen bij het maken van de teamindelingen rekening kunnen houden met je komst.
  Het lidmaatschap gaat in op 1 juli.
 • Nieuwe spelers en speelsters die zich aanmelden en recentelijk (tot 3 jaar terug) bij een andere vereniging actief zijn geweest hebben een zogenaamde overschrijving nodig.
  Aanmelding voor 15 juni levert een automatische overschrijving per 1 juli op. Overschrijving per die datum betekent dat je in alle teams (recreatief en prestatief) mag voetballen. Vindt de overschrijving niet op de 1e juli  plaats dan zijn de mogelijkheden veelal beperkter.
  Vergeet niet om bij je vorige vereniging het lidmaatschap tijdig op te zeggen, lever daar ook eventuele bruikleen kleding in en zorg dat je contributie is betaald. De oude vereniging kan bij nalatigheid de overschrijving vertragen totdat je deze zaken geregeld hebt.
 • Opzeggen van het Ter Leede lidmaatschap doe je eveneens voor de start van het nieuwe seizoen, anders ben je automatisch weer een heel seizoen lang lid en contributie verschuldigd! Ook hier is een reden dat de technische staf tijdig hun teamindelingen gereed moeten hebben en we bovendien al vanaf 1-7 kosten voor het nieuwe seizoen voor je moeten gaan maken (o.a. KNVB). Opzeggen doe je schriftelijk of per mail bij de secretaris of ledenadministratie voor 1 juli, dus niet bij trainers, begeleiders en dergelijke!
  De ledenadministratie bevestigt je opzegging per mail.
  Ook Ter Leede hanteert standaard een blokkade op overschrijvingen bij contributieachterstand en niet ingeleverde kleding. Regel dit dus op tijd!
 • Stop je met voetballen omdat je te weinig tijd hebt om te trainen, denk dan eens aan 7-tegen-7 voetbal. Meer informatie op de website.
  De echte 55+-diehards kunnen terecht bij Walking Football.
 • Zit je krap bij kas, dan kun je in een aantal gevallen terecht bij de Gemeente Teylingen voor een bijdrage in de contributie. Meer informatie hierover en over andere contributie zaken vind je op de lidmaatschapspagina.

 

Voor vragen over deze onderwerpen kun je altijd terecht bij de ledenadministratie@terleede.nl