Er is een eigen Ter Leede pilsje in de maak!

Nu het seizoen weer is begonnen kan jij ook vast niet wachten om TL weer aan te komen moedigen. Om deze ervaring nog mooier te maken hebben een aantal voetballende senioren met een rijke Ter Leede historie, in samenwerking met de commerciële commissie zich op het brouwen van bier gestort. Niet zomaar een biertje…maar een echt eigen TL biertje!

De Leidsche Bierbrouwerij is hiervoor onze partner. Begin van de zomer heeft een panel van 6 Ter Leede  mannen, Nino, Steven, Arne, Gerrit, Thomas en ondergetekende, hier een rondleiding gehad en verschillende biertjes geproefd. Aan het eind van de zomervakantie hebben wij  onder toeziend oog van de meester brouwer J.W. vier proefbrouwsels gemaakt. Hiermee is de basis voor een fris en pittig TL biertje gelegd. Het resultaat laat nog wel even op zich wachten. Half oktober kunnen we namelijk pas een eerste slok nemen. Het lekkerste biertje komt (met 550 liter) op de tap bij Ter Leede. Hoe ‘koel’ is dat?!

Helaas zal het, als we in oktober het juiste biertje gekozen hebben, het nog een aantal weken duren voordat we er met z’n allen van kunnen genieten, dit i.v.m. het rijping proces.

Natuurlijk laten we het jullie weten als jullie kunnen proeven wat wij ervan hebben gebrouwen. Er is nog wel een klein dilemma. Een roodgele rakker, spa geel of een natte klets. Het zijn allemaal namen voor een biertje. Maar hoe gaan wij ons TL biertje noemen? Heb jij een goed idee? Het moet in elk geval een naam zijn die makkelijk bestelt, zullen we maar zeggen.  Laat het ons dan weten en stuur jouw idee naar ian@greenfair-international.nl of via WhatsApp 0613-150-888

Wordt jouw naam gekozen dan is naast eeuwige roem het eerste pilsje voor jou natuurlijk gratis😊

Ian Nieuwenhuis  namens de commerciële commissie!