Er is weer plek voor een nieuwe gastheer of gastvrouw

Vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan een gezellige ontvangst van bezoekende  coaches/trainers en scheidsrechters?

En om deze bezoekers de weg te wijzen op ons complex?

Als gastvrouw of gastheer op de zaterdagochtend (van 08.00 tot 13.00) zorg je voor de koffie en de informatie voor bezoekende teams , maar natuurlijk ook voor onze eigen coaches en begeleiders.

Je vertelt ze welke kleedkamer ze kunnen gebruiken, en of er evt nog wijzigingen zijn.  Je zorgt ervoor dat de scheidsrechters zich thuis voelen en wijst ook deze hun kleedkamer.

Je zorg in de rust voor wat te drinken voor de scheidsrechters.

Samen met de scheidsrechters zorg je voor het correct invullen van de eindstand van de jongste jeugd.

Ook kunnen bezoekers met vragen bij je terecht.

Maar boven al is het een gezellige manier om wat te doen voor de club, die slechts een paar uur in de 4 a  weken in beslag neemt.

Heb je interesse? Voor vragen of aanmelding kun je bij mij terecht. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een ochtend mee te kijken om te zien wat er zoal gebeurd op een zaterdagochtend.

Ook hier geldt, vele handen maken licht werk.  Op dit moment zijn we met 4 gastheren/vrouwen, en dus is het rooster zo +/- 1x per 4 weken.  Dit zal bij aanmelding van 1 of meer nieuwe krachten dus iets minder frequent zijn.

Erika de Bruijn

Wedstrijdsecretaris Ter Leede

M: 06-22 30 25 94

E: erikadebruijn@terleede.nl