Even voorstellen Jim Glasser – coördinator bovenbouw

Vanaf het begin van dit jaar is de Jeugdcommissie opzoek naar een nieuwe coördinator Bovenbouw. Na 2 jaar heeft Arthur besloten om verder te gaan als trainer van de Jo15 selectie.  Wij zijn enorm gelukkig met de komst van Jim Glasser als technisch coördinator bovenbouw.  Hij zal samen met Bert en Steffi het technisch beleid van de jeugd gaan vormgeven.

In de afgelopen weken hebben wij diverse gesprekken gevoerd over ons huidige jeugdbeleid en de ideeën die Jim heeft omtrent jeugdontwikkeling. Het was al snel duidelijk dat er gelijkwaardige ideeën zijn waarbij de kernwaarden plezier en ontwikkeling van spelers op eigen niveau belangrijk pijlers zijn.  De doorstroming van eigen spelers naar de heren en vrouwenselecties zal met de komst van Jim verder worden versterkt.  Hij is een ervaren trainer en heeft de afgelopen jaren al de nodige ervaring opgedaan in de rol van technisch coördinator.   Jim zal zich hieronder verder voorstellen.

“Mijn naam is Jim Glasser. Ik ben 50 jaar oud en ben 20 jaar samen met Corine.  Ons gezin bestaat uit 3 kinderen, een tweeling Mike en Romy dat zijn mijn bonuskinderen en al het huis uit en een dochter Jolie die nog thuis woont. Daarnaast hebben we nog een kleindochter Fayen van ruim 5 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Rotterdam maar ben door de liefde in Sassenheim terecht gekomen. In mijn jeugd heb ik op hoog niveau gevoetbald en er lag een mooie voetval toekomst in het geschiet maar door een nare blessure moest ik stoppen.

Zoals zoveel vaders stond ik langs de zijlijn om naar mijn zoon te kijken. Al gauw kwam de vraag vanuit Teylingen of ik iets voor de jeugd wilde doen. Dat heb ik eerst gedaan in de rol van Trainers Coördinator en later ben ik trainer/coach van de mo15-1 (samenwerkingsverband van een damesteam tussen Teylingen en Ter Leede waarin Jolie speelde), JO15-1, JO17-1 en de JO19-1 geweest. Het afgelopen seizoen kwam de rol van hoofdjeugdopleidingen erbij.

Ik verheug me om de rol van  Technisch Coördinator bovenbouw te mogen vervullen in samenwerking met het jeugd technisch kader, en ervoor te zorgen dat aan het jeugdbeleidsplan een goede invulling te kunnen geven en om voor een goede doorstroming van jeugdspelers naar de selectie te zorgen.”

De komende weken zullen wij Jim voorstellen aan alle trainers en begeleiders en zien uit naar een hele plezierige samenwerking.

Met sportieve groet,

Martin Nuninga