Even voorstellen

Hebben we eerder de hoofdtrainer en zijn assistent aan u voorgesteld, is het nu de beurt aan de trainers die een belangrijke rol spelen in de opleiding van spelers binnen Ter Leede:

De elftallen O23 en Jong (2de elftal) zijn inmiddels ruim gestart met trainen en het spelen van oefenwedstrijden.

Hoofdtrainer O23 Nino Hoogervorst ( staand rechts)  heeft met de ondersteuning van Berry van Neyhof  (links staand) en Arne van Duivenbode (midden)  een mooi team. Zij zoeken helaas nog steeds een assistent scheidsrechter ( grensrechter). Namens hen vraag ik of u het een uitdaging vindt deze mannen te helpen. Het O23 team speelt op het hoogste niveau en dat betekent serieus werk. Het zou fijn zijn als iemand zich aanmeld!

Op de hurken, hoofdtrainer jong Ter Leede Riny Blankespoor ( rechts) en assistent Dirk Scheepers (links): Riny was één van de initiators van de jeugd opleiding zoals hij er nu staat. Wij hopen dat door deze opzet met deze 5 trainers de opleiding een juiste impuls te geven waardoor de jeugd binnen Ter Leede kan doorgroeien naar het eerste elftal.

Wij wensen alle trainers veel succes en plezier in deze opzet. De onderlinge samenwerking zal in elk geval de basis zijn van het slagen van het door ons allen gemaakte plan welke perfekt past in het formuleerde beleid.

Namens de Stichting Topvoetbal Ter Leede

Ed Zuidhoek