Extra spanning: Start Ter Leede Doelpunten TOTO

Ter Leede doelpunten TOTO: Alle wedstrijden net een stukje spannender.

Je kent het gevoel wel. Het is zaterdagmiddag, er staat een klein briesje. Het gras is groen en de bal is rond. Dan kan er maar één ding gebeuren en dat is voetbal. De ene persoon hoopt op een spannend potje maar stiekem hopen wij vooral op een simpele overwinning voor het vlaggenschip van Ter Leede. Hoe maak je die middag dan nog iets spannender?

Met de Ter Leede doelpunten TOTO zoals al sinds jaren georganiseerd door de Supportersvereniging Rood Geel.

Hoe werkt het?

De regels zijn heel simpel:

  • Vooraf aan een competitiewedstrijd van Ter Leede 1 vindt een loting plaats. Hier komen 5 winnende lotnummers uit.
  • Voor ieder doelpunt dat Ter Leede Heren 1 scoort betaal je €0,50
  • Als jouw nummer is uitgeloot ontvang je daarnaast €5,00 per doelpunt dat Ter Leede heren 1 scoort.

Na iedere competitiewedstrijd wordt bekend gemaakt welke nummers er zijn geloot en wie de winnaars zijn en daardoor op een financieel extraatje kunnen rekenen (als Ter Leede gescoord heeft tenminste).

Wekelijks wordt de uitslag van de trekking gepubliceerd in het clubgebouw en op de Ter Leede site als nieuwsbericht en op de speciale pagina van de Supportersvereniging staat het jaaroverzicht van alle trekkingen.

Aan het einde van het seizoen wordt de balans opgemaakt en krijg je een bericht of je iets moet betalen, of hebt gewonnen.

Waar gaat de opbrengst naar toe?

Dit alles doe je niet alleen voor jezelf. De gehele opbrengst van de toto vloeit namelijk terug in de verschillende disciplines van de club (de jeugd, de vrouwen en de heren)

Ook mee doen?

Het mooiste aan dit alles is dat de start van het nieuwe voetbalseizoen het beste moment is om in te stappen. Aanmelden kan heel simpel door een mailtje te sturen naar supportersvereniging@terleede.nl met daarin je naam, e-mailadres en telefoon nummer.

Heb je voorkeur voor een nummer?

Kies dan zelf een lotnummer uit de nog beschikbare nummers, op de site staat een overzicht met de huidige deelnemers en de nog openstaande nummers.

We wensen natuurlijk ook nu weer iedereen een spannend en succesvol seizoen toe, extra spannend door mee te spelen in de Ter Leede TOTO.

De algehele organisatie van de TOTO ligt, net als vorig seizoen, in handen van speler Gerrit Kortlever namens de Supportersvereniging.