image

Vandaag moest onze E5 helemaal naar Lisse om tegen hun E11 te voetballen.
Helaas waren Cas en Dean er niet bij, zodat we zonder wissel gingen spelen.
Sommige spelers gingen met een wel hele mooie “spelersauto” en misschien dat er ook wel zo’n gave spelersbus is? (kleine hint Piet ;-) )
Ook betekende dit dat Coach Marcel (terug van de Marathon in Valencia met een mooie tijd van 3uur en 50 minuten) het zonder Coach John moest doen.
Maar niet getreurd, ook Remco was aanwezig om vanaf de zijlijn indien nodig aanwijzingen te geven.

We trokken daar de inmiddels beroemde shirts van Sponsor Autocentrum Beelen aan
Sinterklaas is nog maar net in ‘t land, maar wij speelden met Miles, Joep, Floris, Lucas, Merijn, Silvar en Bram in een Kerstboom variant.
De scheids kwam jammer genoeg niet opdagen, dus de Coach van FC Lisse E11 nam deze taak op zich zodat de wedstrijd kon beginnen.

Het ging zoals de laatste weken al het geval is voortvarend en heel snel lag de bal in het netje bij FC Lisse.
Met goed overspelen en vrijlopen ging het steeds richting het doel van de tegenstander.
Eerste kans was voor Floris met een pegel van afstand, maar het was Bram die de openingstreffer op zich nam.
Lucas pikte na een goede aanval tussen Joep, Merijn , Floris en Silvar zijn doelpuntje mee.
Bram bleef scherp voor de goal en schoot er gewoon nog ff 1 in.
Silvar dacht, vorige week stond ik droog, vandaag ben ik ook weer aan de beurt, hoppa en hagen die al.
Mooie combinatie’s tussen de verdediging, middenveld en aanval maakte dat het al in de 1ste helft 0-4 stond.
Of het een eigen doelpunt van de keeper was, of Bram kon ik niet zo goed zien, maar we tellen hem wel.

Miles had het wel koud gekregen, die had net aan 2 ballen op goal gekregen.
Hun keeper had veel meer te doen en kon zo “in de wedstrijd groeien ” en onze kansen tegenhouden, anders had de eindstand veel hoger uitgevallen.

Na de limonade, ingeschonken door de inmiddels tot limonadevader gebombardeerde Pieter die zo lenig als een blok beton over het hek ging, moesten we weer spelen.
Al de meegereisde ouders en supporters konden hun lach niet binnenhouden, toen diezelfde limo vader terug over het hek probeerde te komen. je had het moeten zien.
Silvar raakte 2e helft een beetje geblesseerd maar net op ‘t moment dat hij misschien wel zou kunnen wisselen met onze keeper Miles, die het erg koud kreeg, haalde Silvar verwoestend uit.
Dus ja, dat wisselen bleef toen achterwege.
Lucas schoot nog naast, maar wel in het kleine goaltje ernaast, helaas telde die niet mee.
Joep liep alle gaten dicht en was ook dicht bij een doelpuntje, gaat volgende keer echt gebeuren.
Merijn speelt lekker op zijn nieuwe positie achterin en zoekt combinatie’s op met Floris, Joep en Lucas om zo de ballen aan Silvar, Bram ,en jawel, Joep toe te spelen.