FC Lisse E8- Ter Leede E6 0-6

Afgelopen zaterdag laat in de ochtend (11:30) aantreden tegen de koploper van
onze klasse, en tevens de tegenstander van de eerste competitie wedstrijd die wij
nipt verloren met 1-2.
Reden voor ons om met revanche gevoelens naar Lisse te gaan en te laten zien dat
wij beter konden dan de verloren wedstrijd.
Voor aanvang van de wedstrijd nam aanvoerder Joost de leiding bij de warming up
klasse Joost.
Ik merkte dat de mannen beter naar jou luisteren dan soms naar ons (de begeleiders)
ook de 2 aangewezen mannen om onze doelman Max op scherp te zetten deden voortreffelijk
werk.
Wij speelden 8 tegen 8 omdat zij 10 spelertjes hadden.
De start was voor ons veelbelovend met een licht voordeel van de wind waren wij
voornamelijk op de helft maar vooral in het vijandelijk doelgebied te vinden maar dat
leverde vooralsnog behalve diverse corners nog niets op.
Lisse daarentegen brak tweemaal gevaarlijk door, maar beide keren kwam Max als een
topsprinter zijn doel uit om succesvol de toegang naar ons doel met behulp van onze
verdediging te blokkeren.
De druk op het doel van Lisse hield aan het was wachte op de eerste goal van Ter Leede.
En die kwam er dan ook, uit een aanval vanuit de rechterkant van onze verdediging via het
middenveld met goed samenspel over diverse schijven met tweemaal geblokte bal scoorde
Max Corsten met een droge knal de 1-0 binnen.
Niet veel later werd het ook nog 2-0 door Kelvin, er kwam van de zijde van Lisse veel
commentaar omdat de bal voortijdig de achterlijn zou hebben gepasseerd ????
Echter de scheids bleef bij z’n besluit dus 2-0, en dat bleef het tot rust.
In de rust alles nog even doorgenomen en een extra pilletje en vol vertrouwen de tweede helft in met een opdracht aan de verdedigers om aan de middellijn te
verdedigen i.v.b. met de wind.
Ook dat wekte onze aanval werd direct bediend en zelf met tegen wind werden wij
sterker dan onze tegenstanders wat resulteerde in de 3-0 van Hidde,hierna zakte Lisse
zoals dat vaker gebeurd als een kaartenhuis in elkaar en liepen wij simpelweg uit
naar 0-6 door 0-4 Pieter 0-5 Stijn 0-6 wederom Pieter.
Het vermelden waard is ook dat er een speler van Lisse door de scheids van het
veld werd gestuurd vanwege grof spel er mocht wel een ander zijn plaats in nemen.
Ik moet eerlijk zeggen dat dit mij allemaal ontgaan was maar een van de spelers heeft