FcLisse JO13-10 –  TerLeede JO13-6

Afgelopen zaterdag moesten we met het team aantreden tegen een sterk gemotiveerd Fc Lisse. Zij wilden graag de eersten zijn die het tot nu toe ongeslagen TerLeede JO13-6 gingen verslaan. Langs de zijlijn stond het weer vol met ouders, opa’s en oma’s die heerlijk in het zonnetje stonden te wachten op weer een voetballes van hun zonen, dochters en kleinkinderen. Met versterking van Robert kwam TerLeede sterk uit de startblokken en liet van de illusie van FcLisse niets heel want na 5 minuten stond het al 0-2 voor TerLeede. Hierna kwam er een beetje rommelige fase van TerLeede waardoor Lisse zelfs nog een klein kansje kreeg. De laatste 10 minuten van de eerste helft werd het veld weer beter breed gehouden en kwamen er weer kansen voor ons. De keeper van
Lisse had nog een paar mooie reddingen maar kon niet voorkomen dat TerLeede met een 0-4 voorsprong naar de limonade ging.

De 2e helft was ook weer TerLeede die fel van start ging en ook direct weer kansen kreeg. Het was ook helaas een kort fase waarin iedereen te veel met de bal ging lopen in plaats van snel te spelen naar een medespeler. Daarna ging het wel weer via de zijkant, in plaats van door het drukke centrum, en ontstonden er weer veel kansen. Uiteindelijk een hele ruime en dik verdiende overwinning met nog een aantal prachtige goals. Lisse verslagen met 0-9. Klasse gedaan jongens en meiden