Feest Vóór en Dóór ouders levert een kleine 2000 euro op!!!

Weken, maanden van voorbereiding gingen er aan vooraf: doen we plastic of glas; nootjes of bitterballen…? Hoe brengen we de kaarten aan de man? Oei: Top kan kampioen worden en o jee… er zijn ook feesten in Warmond en Voorhout. Maar gelukkig: All Stars komt wel! Hoeveel kaarten gaan we verkopen, wie gaat er achter de bar? Het blijft toch steeds weer spannend en er komt het nodige bij kijken.

feestavond1

Zaterdag 16 april 2016 is het eindelijk zover. Na de hele dag aanwezig geweest te zijn in de kantine om de laatste kaarten te verkopen, vegen we om 19.00 uur de laatste kantine-gangers mét alle tafels en stoelen naar buiten. De band is aan het opbouwen, de wc’s worden schoongemaakt, er wordt gekookt voor de band en de organisatie en de hal wordt gereed gemaakt voor een warm welkom voor de feestgangers.
Om 21.00 uur gaan de deuren open. Het duurt even voor we op stoom komen. Maar om 22.15 uur trapt All Stars af en direct zit de sfeer er goed in. Voorzichtig nog worden de eerste stappen op de dansvloer gezet. De muntverkoop loopt goed, de welkomstdrankjes zijn snel leeg. De pitchers worden in steeds sneller tempo gevuld en de dansvloer raakt voller en voller.

feestavond 2
Uiteindelijk vieren in totaal zo’n 150 Ter Leede-gangers een mooi feest. Er wordt gekletst, gedanst en veel gelachen. Dat de gehele opbrengst ten goede komt aan de jeugd is heel mooi meegenomen. In totaal levert de avond bijna 2000 euro op. Door omstandigheden (met name het kampioenschap van Top) is het iets minder druk dan andere jaren, maar toch een prachtige opbrengst!! De Voor & Door-organisatie gaat een mooi bestedingsdoel bepalen. Wanneer hier iets over bekend is, zullen we dit aan jullie laten weten!
Volgend jaar bestaat Vóór en Dóór vijf jaar en willen we uitpakken met een mooi jubileumfeest. Houd in 2017 de site en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Mariska Blankespoor
Riny Blankespoor
Marcel Praamstra
Leonie Romijn
Antoinette de Jong