Finale weekend Voetbal League

Beste Jeugdleden

De afgelopen weken hebben wij iedere zaterdagochtend ons intern toernooi gespeeld en zaterdag waren de finale wedstrijden.   Het was een groot succes met ruim 200 spelers die in verschillende competities de strijd met elkaar zijn aangegaan.

Omdat het toernooi is afgerond kan iedereen van komende zaterdag weer met zijn eigen team een onderlinge oefenwedstrijd spelen of gewoon trainen. Voor de begeleiders/trainers kan ook worden gedacht aan alternatieven zoals lekker naar het strand of bijvoorbeeld het klimbos.    Als je een onderlinge wedstrijd wilt spelen dan graag een verzoek doen aan het wedstrijdsecretariaat v.w.b. veldindeling en tijdstip van spelen.  De ervaring leert dat iedereen op bepaalde tijdstippen wil spelen maar dat gaat helaas niet.

De reguliere competities worden dit jaar niet meer afgemaakt maar om toch iedereen te laten voetballen heeft de KNVB de Regio Cup opgezet.  In deze competitie speelt ieder team tegen clubs uit de regio.  Voor meer informatie zie; https://www.knvb.nl/nieuws/assist/assist/62872/voorbereiding-regiocup-volle-gang. De exacte startdatum is nog niet bekend en is afhankelijke van het Corona beleid van de overheid.  De inschrijving voor deze competitie wordt geregeld en na 19 maart verwachten wij meer informatie.

Als de Regio Cup onverhoopt niet doorgaat of dat het te lang duurt dan zullen wij vanuit de jeugdcommissie met wat leuke activiteiten komen.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede