VERLOREN VAN ONSZELF…..alweer.

Na goed trainen op de maandag en op woensdag zelfs in de stortregen, waarvoor hulde aan de geweldige inzet van onze jongens, zou het vandaag gewoon dikke winst worden.
Zeker als we die mooie rood/gele tenue’s van onze sponsor Autocentrum Beelen weer aantrekken
Dat viel even anders uit.
Binnen tien minuten had de tegenstander al de score geopend en liepen we achter de feiten aan.
En deze tegenstander is echt niet zo goed in het spelletje, wel fysieker.
Thijs kreeg me ff een “schouderduw” , dat had een penalty moeten/kunnen zijn, in ieder geval een vrije trap mee.
Maar… de scheids besliste anders.
Oké, aan ons om te laten zien uit welk hout we gesneden zijn.
Jammer dat we vergaten te voetballen, hé, ik krijg een dejavu.
Zo maak je het de tegenstander wel gemakkelijk gasten!!
Bart raakte geblesseerd, en kon de 2e helft niet meer meespelen.

De 2e helft hebben we eigenlijk alleen op de helft van Foreholte gevoetbald en sporadisch kwam Foreholte over de middellijn.
Het enige jammere daaraan is, dat de bal dan wel tegen de touwen lag en zo konden we elke keer weer opnieuw beginnen.

Toch, na de 2-0 was het Duco die heel snel de aansluiting maakte en na deze 2-1 ging Ter Leede nog meer pressie zetten op Foreholte.
Helaas was onze passing te slordig en we liepen elkaars ruimte dicht.
Voor de bal aankwam, stonden we er al en zo maak het het wel makkelijk voor de tegenstander.

Sjors hield heel mooi een bal BINNEN de lijnen en zou zo door naar de goal kunnen lopen.
Zou kunnen, maar de bal werd uitgegeven en als hij dan al uit was, dan was het onze uitbal.
Ach, dit gebeurd ook in de Eredivisie, Feijenoord v Ajaxs had ook zo’n gevalletje.

Foreholte kwam weer eens op onze helft, en je raad het al…3-1.
Pieter ging na een goede combinatie in de aanval en kwam ten val, de scheids gaf een pingel, die door vaste penaltynemer Milan feilloos werd ingeschoten.
3-2 en we roken bloed.
Als we nu de hele wedstrijd hadden gevoetbald zoals de laatste 20 minuten, had er geen vuiltje aan de lucht geweest.
Fel en vol strijd gingen we voor de gelijkmaker waar winst zeker verdient was.
Mats had een paar mooie corners en Duco had hiermee een mooie kopkans, die helaas niet raak ging.
Aanval na aanval bleven we maar voor het goal van Foreholte

Je raad het al, Foreholte maakt de 4-2 en dat was net de laatste druppel.

We kunnen echt goed voetballen, dat bewees de 9-1 overwinning laatst tegen Teijlingen wel, al hadden jullie toen wel een andere trainer ;-)