Foreholte e5 – Ter Leede e6

De mannen van Ter Leede E6 zijn er al helemaal klaar voor.
De warming up ging Joost doen en 3 jongens gingen een paar ballen op de keeper afschieten, perfect gedaan Joost met de warming up.
Daaf ging nog even zijn toespraakje houden en dan kon de wedstrijd beginnen. Stijn en Hidde begonnen als wissel.
De wedstrijd begon goed, net als Ter Leede kreeg Foreholte ook kansen, maar de meeste ballen gingen naast of kwamen bij de keeper terecht.
En opeens kreeg iemand van Foreholte de bal en stifte hem zo tegen de lat aan. De keeper (max) wou de bal weg stompen waardoor hij de bal tegen zich aan kreeg zo stond het 1-0 voor Foreholte en dat was eigenlijk de eerste helft.
In de rust deelde Daaf nog even een pilletje(pepermuntje) uit. Daaf wat geef jij die jongens toch, geen doping hoop ik🙀🙀 en een lekker glas limonade lekker zeg.
De tweede helft was in het voordeel van Foreholte, ze kregen kansen, een daarvan was eerst een schot en die kwam niet terug nee hij kwam voor de lijn.
Iemand van Foreholte had hem voor het intikken. Maar daar wisten de verdedigers, de keeper en de middenvelders wel een maniertje voor, gewoon keihard naar die bal toegaan zodat er geen 2-0 wordt gemaakt. Uiteindelijk had de keeper hem met behulp van de verdedigers, de bal werd naar voor getrapt en dat zorgde ervoor dat Max.c een kans kreeg, goede kans Max.c.
Toen trapte de keeper van Foreholte uit die kwam terecht bij de verdedigers van ons, iemand van Foreholte tackelde met gestrekte been van achter, de scheids floot met behulp van de mensen aan de lijn. Bedankt voor de ouders die kwamen die verdienen zeker ook een punt, jij ook hoor Daaf.
Het gevolg was dat Joost de rest van de wedstrijd niet meer mee kon doen, gelukkig was hij onder de douche weer kiplekker en hij had het hoogste lied, maar dat kwam omdat die weleens koud water over zich heen kreeg door Pieter, goede grap hoor Pieter.
Wij kregen nog 2 kansen op de gelijkmaker, maar helaas het mocht niet lukken bij Kelvin en Max.c.
En zo was de wedstrijd geëindigd in 1-0 voor Foreholte.
We zijn nog gezellig uit eten geweest. Bedankt voor de gastvrijheid ouders van Kelvin en jij natuurlijk ook Kelvin.
Het eten was lekker, misschien komen we wel vaker naar men zegt toe.