Foreholte JO17-5  –  Ter Leede JO17-4 Oma raakte niet uitgeklapt en gejuicht!

Foreholte JO17-5  –  Ter Leede JO17-4 eindstand  2 – 1

Toch maar met de auto naar onze buren, omdat de coach wat thuiszorg moet verlenen en haast had. Gelukkig kon Roy zijn schoenen nog op tijd vinden en deden Teun, Duco en Stan ook mee. Jongens bedankt. We wilden scherp beginnen, maar binnen 3 minuten met 2 – 0 achter en dus moesten we in de achtervolging. De backs Stan en Jeremy hadden het lastig tegen 2 snelle mannen en de uitvallen van Foreholte waren in die 1e helft heel gevaarlijk en Lucas had een paar geweldige reddingen – zelfs met 1 hand – en hield ons zo in de race. Oma raakte niet uitgeklapt en gejuicht! Toch pakten wij het goed op en hadden kansjes van Koen (5e min.), Mats (6e min) en zelfs zeer goede kansen voor respectievelijk Teun en Joris al in de 8e minuut en deze kansenregen zou eigenlijk de hele wedstrijd voortduren. Fabian na 20 minuten in de spits en hij kreeg 2 goede kansen , maar schoot naast in de 22e minuut en zijn boogbal in de 30 min. ging ook net naast. Ook Mats miste zelfs 2 prima kansen in 1 actie, maar de goal viel niet en dus met 2 – 0 de rust in. De belangrijkste actie was een ongelukkige en leverde Duco hoofdpijn op, maar de gevaarlijkste man van Foreholte bleek de draad helemaal kwijt te zijn. Na de rust pakten we het nog beter op, Duco en Stan hadden opeens de volledige controle op hun vleugelspitsen en Teun had na een onvervalste scrimmage de eerste kans op succes, maar zijn poging smoorde in de mele van spelers. In de 55e minuut was het Fabian die verzuimde ons op het scorebord te zetten, maar 2 minuten later was het Koen, die een handige bal van Jesse op waarde schatte, en beheerst de 2 – 1 wist aan te tekenen.  Onze mannen bleven aandringen en zowel Joris als Fabian waren de belangrijkste deelnemers in een schiettent, maar de keep wist met ware doodsverachting hun pogingen te verijdelen. Ook daarna nog weer kansen voor Fabian en Joris, maar scoren deden we niet meer.  Alleen Derek scoorde nog – een gele kaart – na een mooie professionele overtreding, zoals dat dan heet. We hadden zeker meer verdiend gezien alle kansen en het overwicht met name in de 2e helft, maar we moeten de ballen dan wel binnen het doelvlak zien te schieten.  A.s. zaterdag maar weer proberen.  Tot dan.