Functie activiteitencommissie

Binnen het jeugdbestuur is er een vacature vrijgekomen voor de activiteitencommissie.

Onder de slogan “Van Uk tot A” is bij Ter Leede het al jarenlang gebruikelijk om gedurende het voetbalseizoen diverse activiteiten te organiseren voor de jeugd. Binnen het jeugdbestuur vinden wij het heel belangrijk dat er binding is met de club en verbinding is tussen de mensen binnen onze club.

Met het organiseren van activiteiten willen wij een bijdrage leveren aan plezier beleven met voetbal en daarbuiten. Dat je niet alleen voetbalt met je teamgenoten, maar dat je ook de andere kinderen bij de club leert kennen. Dat de kinderen met elkaar een leuke tijd beleven, waar ze later nog met veel plezier op terugkijken.

De afgelopen jaren zijn de activiteiten door een kleine groep mensen bedacht en georganiseerd. Daar zijn we uiteraard super dankbaar voor, maar het kosten hen veel tijd en afhankelijk zijn van een paar mensen is heel kwetsbaar. Om die reden willen wij nu de structuur anders neer gaan zetten.

Hoe zit onze ideale activiteitencommissie eruit?

We zoeken iemand die als (hoofd) van de activiteitencommissie plaats wil nemen in het jeugdbestuur. Je doet namens de commissie verslag van de activiteiten en wat er nodig is om alles goed te kunnen uitvoeren.  (ongeveer 10 vergaderingen per jaar).

We willen een activiteitencommissie met een aantal vaders en moeders (6 a 8), die met elkaar verantwoordelijk zijn voor de verschillende activiteiten die gedurende het jaar worden georganiseerd (ongeveer 5 vergaderingen per jaar). Denk hierbij aan:

  • Grote Clubactie
  • Bollenactie
  • Sinterklaasfeest
  • Slottoernooi
  • Oranjebal
  • Vriendjes en vriendinnendag
  • Maatschappelijke acties, zoals geld ophalen voor Kika fonds.

En we staan uiteraard open voor nieuwe ideeën m.b.t. activiteiten, die we kunnen aanbieden aan de jeugd.

Vrijwilligers voor specifieke activiteiten

Daaronder willen wij een poule creëren met vrijwilligers die wij kunnen vragen om te assisteren bij de verschillende activiteiten. Je zit hier niet persé aan iets vast, maar als je kan is het mooi meegenomen. Je hoeft dus zeker niet bij elke activiteit aanwezig te zijn. Het maakt het voor de activiteitencommissie wel makkelijker als er een groep mensen zijn waarvan bekend is dat zij hun steentje willen bijdragen als dit hun uitkomt. Nu moeten wij steeds per activiteit op zoek naar mensen en ook daar gaat veel tijd in zitten. En kom je vaak bij dezelfde mensen uit, terwijl wij erin geloven dat veel meer ouders het leuk zouden vinden om iets te doen voor de club bij een activiteit waar hun kind bij betrokken is.

Wij willen heel graag als vereniging groeien en hebben daar jullie hulp absoluut bij nodig. Laten we met elkaar onze kinderen een fantastische tijd bezorgen bij hun voetbalvereniging Ter Leede.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!!!

Heb je interesse of wil je meer weten dan kan je contact opnemen met de Jeugdcommissie via jeugdcommissie@terleede.nl of direct met Bianca van Harskamp biancavanharkamp@terleede.nl of 06-14478743

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie v.v. Ter Leede

Bianca van Harskamp