Gelijk goed sponsornieuws

Wij zijn zeer trots u te mogen melden dat wij een nieuwe STER SPONSOR mogen verwelkomen, namelijk het innovatieve energiesysteem HONE. HONE Benelux in Noordwijk wordt geleid door Stephan van Schie.

We zijn Peter Kales, die HONE Benelux en Ter Leede bij elkaar heeft gebracht, erg dankbaar voor zijn betrokkenheid met onze mooie club. Helemaal omdat hij eind vorig seizoen zijn hoofdsponsorschap met Kales Airline Services weer met drie jaar heeft verlengd.

Wat is HONE?

Hone is ’s werelds krachtigste daglicht energiesysteem.

Door middel van nanotechnologie weet het daglicht om te zetten in warm water en produceert het elektriciteit. Het opgevangen warme water wordt opgeslagen in een buffervat. Hierdoor hoeft u het warme water dat HONE produceert niet direct te gebruiken. Het buffervat kan worden aangesloten op uw bestaande CV-ketel.

Wilt u helemaal geen gasrekening meer? Dan kunt u het daglichtsysteem ook aansluiten op een warmtepomp. DUURZAMER KAN NIET!

Wat maakt HONE uniek?

Waar andere duurzame systemen werken op zonlicht, draait het HONE systeem op daglicht. Zo werd HONE het eerste Daglicht Thermische Energie Systeem (DTES) ter wereld. Een mond vol wetenschappelijke termen, maar om het in simpele woorden te zeggen. HONE geeft veel meer rendement dan de huidige technologieën. Deze technologie kan zowel gebruikt worden voor verwarmen, koelen en elektriciteit.

Ideaal voor landen met weinig zonuren

Waar zonnepanelen en zonneboilers een ideale oplossing zijn in Spanje, Frankrijk en andere landen met veel zonuren, zijn ze minder effectief in Noord Europa. Dit is precies waar HONE het best tot zijn recht komt. Doordat het systeem op daglicht werkt kan het ook op bewolkte dagen warmte opwekken. HONE is ontwikkelt in het Verenigd Koninkrijk waar inmiddels al honderden huishoudens en bedrijfspanden van een systeem zijn voorzien. Ook in Nederland komen steeds meer HONE installaties, zo wordt zwembad De Hommel van de gemeente Utrecht sinds kort ook middels HONE verwarmd.

Waarom een HONE systeem?

Er zijn veel meer redenen dan kostenbesparing om een HONE systeem aan te schaffen. De hele wereld maakt afspraken om de CO²  uitstoot te verminderen. Als heel Europa op dit systeem zou overschakelen bespaar je niet alleen miljarden Euro’s op energie, maar gelijktijdig verminder je heel sterk de  CO²  uitstoot. Een HONE systeem kan 50 jaar meegaan en daarbij wetende dat de investering binnen 7 tot 10 jaar is terugverdiend door besparing op gas- en elektriciteit rekening. Die resterende 40 jaar is dus kassa! Een investering in HONE is geen weggegooid geld, het geeft direct een waardevermeerdering van je huis of bedrijfspand.

Wilt u meer weten over dit innovatieve systeem, kijk dan op de volgende website: http://www.solarcompleet.nl/ of op http://www.solarcompleet.nl/

 

HONE Benelux, Keyserswey 52, 2201 CX  NOORDWIJK, +31 (0) 85 065 46 23, verkoop@solarcompleet.nl