Gerenoveerde jeugd bestuurskamer officieel geopend

Onder luid applaus heeft Ter Leede voorzitter Ronald Vonk afgelopen vrijdagavond de geheel vernieuwde jeugd bestuurskamer van Ter Leede geopend. Renate van der Vlugt van Renovate Interior verzorgde het stylingadvies. Waarna de gele bus van de Kluskabouter meteen kwam voorrijden. Hoofd Kabouter Joost Meijer is zeker niet bang voor grote klussen maar voor deze renovatie werd hij ook nog eens ondersteund door de volgende “kabouters” van Ter Leede:

Jaap Schaap, Jan van Harskamp, Frank van Dam, Jan Homan, Eric Perfors, Kees Luyk, Jan  en steef Verbeek, Kees Rotteveld, IJsbrand Knetsch, Johan Souman, en niet te vergeten de grootste kabouter van het Ter Leede scheidsrechters gilde Jan Roos.

Binnen de kortste keren was de Kluskabouter bus dus weer van sportpark de Roodemolen verdwenen. Wat achterbleef was een jeugd bestuurskamer die de tands des tijds weer kan doorstaan. Een ruimte waar heel Ter Leede zich weer helemaal thuis voelt. Dus vandaar grote dank aan de ontwerpster en het hele klusteam.