Geslaagd FIFA Playstation 4 toernooi!

Op vrijdag 15 januari 2016 organiseerden wij het eerste FIFA Playstation 4 toernooi voor de A en B jeugd van Ter Leede!
Het viel enigszins tegen qua aanmeldingen, maar mede door de C groepering mee te laten doen kwamen we uit op 20 koppels die tegen elkaar streden om de felbegeerde eerste prijs:

De winnaars van dit toernooi zijn automatisch geplaatst voor het World Record Gaming FIFA toernooi in het Philips Stadion.

Locatie: Philips Stadion PSV
Scherm: 14 meter hoog x 18 meter breed.
Datum: Medio Maart 2016

Met deze advertentie is de activiteiten commissie van start gegaan met een nieuw activiteit.
2 tegen 2 FIFA toernooi PS4. Dit vond plaats in de kantine van Ter Leede. Achter de bar stond een topteam klaar om de deelnemers te voorzien van hun natje en hun droogje. Dit alles om het voor iedereen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

fifa20161

Met 4 beeldschermen en 4 PS4 gameconsoles en een groot scherm voor de finale kon de activiteit van start met spelers uit verschillende elftallen.

Tom, degene die dit evenement organiseert, heeft de teams gekoppeld aan een clubnaam. De poules en speelschema waren bekend gemaakt en nu kon het beginnen.

De poulefase was spannend! Je kon er 2 winnen en 1 verliezen en toch nog niet door zijn naar de finale rondes. Zo dicht bij elkaar zaten de koppels. Uiteindelijk zijn er geweldige duels uitgevochten en werden de finale plaatsen bekend. Deze finale werd gespeeld op een groot scherm.
De finale werd gespeeld door team Arsenal met achter de controllers Cody en Onno en de andere finalist Manchester City met achter de controllers Pepijn en Luc.

 

fifa20161

Na een spannende finale ,waarbij er weinig is gescoord ,is er dan toch een winnaar uit gekomen.

Manchester City won deze finale met 1-0!
Dus mochten Luc en Pepijn zich laten huldigen als winnaar en met een bokaal naar huis gaan.
Voor Luc en Pepijn, veel succes bij de finale in Eindhoven.

Het was een super geslaagde activiteit en zeker voor herhaling vatbaar.